Menu

Totaaloplossingen

Maatwerk en Incompany

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Totaaloplossingen voor jouw organisatie

Ben je op zoek naar een manier waarop je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de algehele ontwikkeling van je medewerkers? Bijvoorbeeld zodat ze nog beter worden in hun werk, op termijn kunnen doorgroeien naar een hogere functie, maar ook om hun positie op de arbeidsmarkt te verstevigen? NCOI Incompany biedt diverse totaaloplossingen voor jouw organisatie om medewerkers sterk te maken en sterk te houden.

All You Can Learn

Het opleidingsaanbod in Nederland is groot en er zijn veel verschillende opleiders. Daardoor is het maken van een keuze lastig en haken medewerkers sneller af. Organisaties lopen er in de praktijk tegenaan dat zij met veel leveranciers moeten schakelen, wat veel capaciteit vraagt. Ook is het opleidingsbudget niet altijd voldoende voor elke medewerker. Om organisaties en medewerkers in al deze aspecten tegemoet te komen heeft NCOI het concept All You Can Learn ontwikkeld: onbeperkt leren voor een vast bedrag per medewerker.
 
Met All you can learn kunnen medewerkers onbeperkt opleidingen en trainingen volgen uit het gehele aanbod van NCOI Groep. Afhankelijk van de wensen, behoeften en het beschikbare opleidingsbudget binnen de organisatie zijn er meerdere varianten mogelijk:

  • All you can train: Keuze uit 350 trainingen, gericht op zowel hard- als softskills
  • All you can learn: Keuze uit 350 trainingen en 500 korte opleidingen van maximaal 1 jaar
  • All you van learn – Premium: Keuze uit 350 trainingen, 500 korte opleidingen en alle erkende MBO, HBO Bachelor en Masteropleidingen en Masterclasses. 

Opleiding.nl

Opleiding.nl is een initiatief van de beste en grootste opleiders van Nederland. Hier vind je meer dan 5.000 verschillende opleidingen, programma’s en trainingen in vrijwel alle vakgebieden en in alle leervormen: klassikaal, online en blended learning. Op die manier is er altijd wel een opleiding en leervorm te vinden die past bij de wensen en behoeften van de medewerker en de doelstelling van de organisatie.
 
Opleiding.nl biedt een opleidingsplatform dat transparant, relevant en efficiënt is en voor zowel de medewerker als de organisatie van alle gemakken is voorzien. Zo heeft de medewerker toegang tot een persoonlijk dashboard, waar hij of zij een volledig overzicht te zien krijgt van alle opleidingen en trainingen die te volgen zijn. Vervolgens kunnen zij zelf een opleiding of training uitkiezen en deze volgen. Medewerkers kunnen veel handelingen zelf uitvoeren. Dat maakt het proces eenvoudiger en minder arbeidsintensief, maar tegelijkertijd blijft de regie in handen van de organisatie. De werkgever krijgt inzicht in welke opleiding de werknemer volgt en de participatie in opleidingen en houdt zicht op het opleidingsbudget.

Online Academy

Ben je op zoek naar een opleidingsplatform waarbij medewerkers korte online trainingen kunnen volgen die zorgen voor nog betere prestaties, meer werkplezier en een grotere loyaliteit naar jou als werkgever? Dan is Online Academy een uitstekende keuze. Op dit opleidingsplatform vind je ruim 300 online trainingen waarmee medewerkers hun kennis en vaardigheden verder kunnen ontwikkelen, zonder dat het veel tijd kost.
 
Online Academy werkt namelijk volgens de ‘10 minuten-methode’. Iedere training is opgedeeld in blokken van 5 tot 10 minuten per dag. Uit onderzoek blijkt dat je de leerstof beter onthoudt als je in korte periodes leert. Daarnaast is het ook heel praktisch, want zo heeft het minder impact op je werk en privéleven.
 
Het aanbod van Online Academy is heel breed. Zo vind je er trainingen waarbij je skills leert die je kunt gebruiken in je werk, zoals effectief beïnvloeden of Excel voor beginners. Maar ook trainingen die privé leuk zijn, zoals digitale fotografie of yoga. Bovendien werkt Online Academy zowel op pc en tablet, als op smartphone. Zo kunnen medewerkers trainingen doen waar en wanneer ze maar willen.

Incompany mogelijkheden aanvragen
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.