Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Training Arbeidsovereenkomsten PE

Praktijkgerichte training met PE-punten - 1 dag

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Er zijn veel verschillende soorten arbeidsovereenkomsten die onderhevig zijn aan dezelfde wet- en regelgeving. Vanuit je rol als payroll professional moet je hiervan op de hoogte zijn. Deze hebben immers verstrekkende invloed op je organisatie. Tijdens deze training van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep actualiseer je je kennis van arbeidsovereenkomsten en bijbehorende wet- en regelgeving. Je gaat aan de slag met arbeidsrecht, verschillende arbeidsovereenkomsten en de salarisadministratie. Met de praktijkcases pas je wat je leert direct toe binnen je eigen werkomgeving. Daarbij valt deze training onder Permanente Educatie en levert het jou als NIRPA-lid PE-punten op.

Doelgroep

Je komt dagelijks in aanraking met arbeidsovereenkomsten en wilt je kennis hierover verder uitbreiden. Bovendien voldoe je met deze training aan je PE-verplichting. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

In deze training ga je zeer praktijkgericht aan de slag met arbeidsovereenkomsten. De meest recente wet- en regelgeving komt aan bod. Je vergroot je inzicht in uiteenlopende arbeidsovereenkomsten, de salarisadministratie en collectieve arbeidsovereenkomsten. Daarbij worden praktijk en theorie voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training ben je uitstekend op de hoogte van alle wijzigingen in wet- en regelgeving die relevant zijn voor de professional. De training wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor Permanente Educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Het aantal punten dat behaald wordt, wordt na beoordeling door NIRPA bekendgemaakt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Arbeidsovereenkomsten PE

Praktijkgerichte training met PE-punten - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.