Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Training Financieel Management voor IT

Vergroot je inzicht in financiële processen en begrippen - 4 dagen

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als IT'er kom je dagelijks in contact met de afdelingen binnen je organisatie. Zo ook de afdeling finance. Data hebben al snel een financieel karakter en dat vraagt jou als IT'er om inzicht in datgene wat voor financials van belang is. In deze training vergroot je je inzicht in de werkzaamheden van financials. Ook maak je je de belangrijkste financiële begrippen eigen. Deze training die wordt uitgevoerd door onze businesspartner Markus Verbeek Praehep, helpt je bij het begrijpen en spreken van de financiële taal, zodat je je makkelijker beweegt binnen je organisatie.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor IT’ers die meer inzicht willen krijgen in financiële processen en financiële stuurvariabelen.

Aanpak

Met deze training vergroot je je inzicht in financiële processen. Je verdiept je in financieel-economische basisbegrippen en leert meer over cashflows, kostencalculaties, boekhoudprocessen en de balans en winst-en-verliesrekening. Daarbij leer je meer over de belangrijkste indicatoren inzake solvabiliteit, liquiditeit, winstgevendheid en rentabiliteit. Met de kennis en vaardigheden die je hierbij opdoet, zul je effectievere gesprekken voeren met de financials binnen je organisatie. Je zult hun werkzaamheden beter kunnen interpreteren en rapporteren, wat leidt tot een fijnere samenwerking, meer begrip en een efficiëntere werkwijze.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Financieel Management voor IT

Vergroot je inzicht in financiële processen en begrippen - 4 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.