Menu
NCOI Opleidingen - HR

Vaardigheden voor de Inzetbaarheid Specialist

Ontwikkel je tot een professional door middel van zelfreflectie - 3 maanden

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Om succesvol te zijn als inzetbaarheidsspecialist is het van belang dat je kritisch kijkt naar je eigen ontwikkeling binnen dit beroep. Door middel van een DISC-profiel dat bestaat uit een persoonlijkheidstest, kijk je naar hoe je als specialist wilt overkomen. Daarbij neem je jouw manier van communiceren, het voeren van moeilijke gesprekken en tactische overleggen met verschillende partijen onder de loep. Op deze manier werk je aan je persoonlijke leerpunten en groei je uit tot een professional.

Waarom NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en je praktijk
  • Zeer gewaardeerd diploma door werkgevers
  • Mogelijkheid tot vrijstelling in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen
  • Grootste hogeschool voor werkenden met leslocaties door heel Nederland

Doelgroep

Je bent werkzaam als inzetbaarheidsspecialist en je wilt je graag blijven ontwikkelen binnen deze functie. Ook is deze opleiding nuttig voor toekomstige inzetbaarheidsspecialisten.

Doel en opzet

Gedurende de opleiding word je begeleid door ervaren docenten die je een spiegel kunnen voorhouden. Zij brengen je op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied om zo als professional te kunnen groeien. Hierbij word je ondersteund door actuele literatuur en onze online leeromgeving.

Vooropleiding

Deze opleiding wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Vaardigheden voor de Inzetbaarheid Specialist

Ontwikkel je tot een professional door middel van zelfreflectie - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.