Menu

De grootste opleider van werkend Nederland

De grootste opleider van werkend Nederland

Met ruim 1500 opleidingen en trainingen in alle vakgebieden is NCOI Opleidingen de grootste opleider van werkend Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat een opleiding bij u maar ook bij uw situatie moet passen. Daarom gaan wij met onze unieke onderwijsmethode uit van uw behoefte en ontwikkelen wij onze opleidingen zo dat ze uitstekend te combineren zijn met uw werk en privéleven. Op die manier behalen jaarlijks 20.000 werkenden een erkend MBO-, HBO- of Masterdiploma.

Flexibel studeren

Doorgroeien, nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen, een andere baan, een carrièreswitch of een hoger salaris? Wat uw reden ook is om een opleiding te volgen, als werkende student heeft u met heel andere uitdagingen te maken dan een fulltime student. Naast uw baan, heeft u wellicht nog een gezin, een sociaal leven en hobby’s. Daar moet een opleiding ook nog bij passen. Maar door onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, ervaren topdocenten en opleidingslocaties door heel Nederland is studeren naast uw baan haalbaar.

Praktijkgerichte aanpak

Uw werkpraktijk is het uitgangspunt van al onze opleidingen. Dat betekent dat u alleen datgene wat voor u en uw werkpraktijk relevant is leert. Deze kennis kunt u direct in de praktijk toepassen zodat u vrijwel direct resultaat ziet. Tijdens de opleidingen koppelt u voortdurend de theorie aan de dagelijkse praktijk.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij NCOI Opleidingen hoeft u nooit te wachten tot het begin van een nieuw collegejaar. Al onze opleidingen en trainingen starten meerdere keren per jaar. U kiest dus zelf het moment waarop u wilt studeren. Daarnaast bepaalt u zelf hoe u studeert. U kunt kiezen om doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag bijeenkomsten te volgen. Wilt u liever vanuit huis studeren? Dan kunt u in veel gevallen ook gebruik maken van e-learning.

Ervaren topdocenten uit uw vakgebied

De kwaliteit van onze opleidingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, de rijke ervaring en het enthousiasme van de docent of trainer. Gedurende de opleiding krijgt u les van docenten en trainers die zelf ook actief zijn (geweest) in uw vakgebied. Zij kunnen uit hun rijke praktijkervaring putten en de theorie met hun ervaring ondersteunen. Door hun ruime werkervaring weten zij wat er speelt en kunnen zij u de benodigde kennis en handvatten bieden om nog succesvoller te worden in uw werk.

Erkende opleidingen en diploma’s

Een diploma is pas echt iets waard op de arbeidsmarkt als het erkend is. De diploma’s en getuigschriften van onze opleidingen zijn bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen. Onze opleidingen voldoen namelijk aan strikte kwaliteitseisen die worden bewaakt door onafhankelijke instanties.

Gratis adviesgesprek

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en welke opleiding het beste bij u en uw situatie past? Wij geven u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Onze deskundige opleidingsadviseurs zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar wat past bij uw wensen en behoeften. Zij zijn te bereiken via 035 – 6 400 411. Of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u binnen twee werkdagen.

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.