Menu
NCOI Opleidingen

Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Online informatiegesprek

Denk je er over na om een HBO Bachelor- en Masteropleidingen te beginnen ? Wij denken graag met je mee. Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen tijdens een online informatiegesprek. Vanwege de aangescherpte maatregelen zullen de gesprekken digitaal plaatsvinden via Microsoft Teams. Tijdens dit gesprek met een opleidingsadviseur ontvang je alle informatie over je gewenste opleiding. Je hebt dus de mogelijkheid om al je vragen te stellen in dit gesprek over de mogelijkheden om bij NCOI Opleidingen te studeren.

Maak nu een afspraak met ons!
Je kunt je inschrijven via onderstaand aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per mail.  Voor aanvang sturen wij ook een link om deel te nemen aan het gesprek.

We werken met timeslots van ongeveer 1 uur.
 
Praktische informatie
Datum: zie de mogelijkheden hieronder
Tijd: 09.00 uur - 16.00 uur
Locatie: Microsoft Teams

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

De grootste opleider van werkend Nederland

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.