Inloopspreekuur

Over NCOI

Inloopspreekuur HBO Bachelor- en Masteropleidingen

Inloopspreekuur

Zit je eraan te denken om een HBO Bachelor- of Masteropleiding te volgen, maar heb je nog vragen? Of twijfel je welke opleiding het beste bij jou past? Wij denken graag met je mee. Tijdens ons inloopspreekuur geven we je alle informatie over je gewenste opleiding en kijken we samen met jou naar wat voor jou de beste opties zijn.

Informatiegesprekken op locatie en online

Wil je een informatiegesprek met een van onze opleidingsadviseurs voeren? Dat kan op twee verschillende manieren. Je kunt bij ons langskomen in Hilversum, maar we kunnen het gesprek ook online doen via Microsoft Teams. Je bepaalt zelf wat jou het beste uitkomt. Onder ‘Praktische informatie’ vind je meer informatie over de datums en tijdstippen waarvoor je je kunt aanmelden.

Maak nu een afspraak met ons!

Via het formulier onderaan deze pagina maak je een afspraak voor het inloopspreekuur. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per mail. Kies je voor een informatiegesprek via Microsoft Teams, dan sturen we je voor aanvang een link om deel te nemen aan het gesprek.
 
We werken met timeslots van ongeveer 1 uur. We adviseren je om je tijdig aan te melden, zodat we de door jou gekozen datum en tijdstip kunnen garanderen. Mocht dit niet lukken, dan nemen we contact met je op.

Praktische informatie

Datum: Bekijk de opties in het aanmeldformulier
Tijd: 09.00 uur - 16.00 uur
Locatie: Microsoft Teams