Rabobank learning voorlichting

Geachte Rabobankmedewerker,


Speciaal voor medewerkers met een adviesfunctie hebben wij samen met NCOI Opleidingen de maatwerkopleiding HBO Leergang Financial Services Management ontwikkeld. Hiermee krijgt u in slechts 2 jaar een stevige basis op het gebied van financieel servicemanagement. Ook is het mogelijk versneld door te studeren richting een volledig Bachelordiploma. De ontwikkelingen binnen de bancaire sector vragen immers veel van u als adviseur. Daarnaast is een HBO Bachelordiploma vaak een must voor het doorgroeien binnen Rabobank of voor een externe functie.

Wft-modules
De verplichte Wft-modules Basis, Inkomen, Vermogen, Consumptief en Hypothecair krediet zijn geïntegreerd binnen deze opleiding. Voldoet u al aan de nieuwe Wft-eisen, dan kan dit vrijstelling opleveren binnen de opleiding (HBO bachelor studiepunten). De Wft-modules kunnen afgerond worden met een officieel Wft-examen, maar er kan ook gekozen worden voor een NCOI-examen indien er geen noodzaak is voor het behalen van een officiële registratie.

HBO Leergang Financial Services Management
Deze HBO-leergang is zeer praktijkgericht en is met name geschikt voor mensen met een adviesfunctie. De opleiding sluit direct aan op de HBO Bachelor Commerciële Economie, de HBO Bachelor Bedrijfskunde of de HBO Bachelor Financial Services Management. Na het behalen van de leergang kunt u daardoor in nog geen 1,5 jaar tijd een van deze volledige HBO Bachelordiploma’s behalen. De opleiding zal regionaal aangeboden worden.

Ervaring van een collega
Rabobankcollega Pascal Willems zit momenteel in een vergelijkbaar opleidingstraject. Hij vertelt hierover:

“In september 2012 ben ik gestart met het 1e schakelleerjaar. Ik heb dit succesvol afgerond en ben inmiddels doorgestroomd naar de vervolgopleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde.
Het voordeel van deze opleiding is dat je samen met Rabobankcollega’s van diverse afdelingen de opleiding volgt en je op een locatie “in de buurt” (externe locatie of bij een lokale Rabobank) één keer per week in de avonduren les krijgt van een docent van NCOI. Tijdens de lessen kun je met je Rabobankcollega’s ervaringen uitwisselen waardoor je van elkaar leert. Er ontstaat hierbij een hechte groep. Veel moduleopdrachten raken de praktijk, de ene keer wat meer dan de andere, maar je leert er veel van en kunt op die wijze ook in de keuken van de collega kijken! 
Een aantal moduleopdrachten kun je ook in je eigen functie/afdeling inzetten. Ook kun je studie-uren aanvragen ter compensatie. De overige studie- en voorbereidingsuren voor een examen zullen in privétijd gepland moeten worden, maar persoonlijk vind ik het goed te combineren met het dagelijkse werk!”

Voorlichtingsavonden
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over data en locaties? Kom dan naar een van onze voorlichtingsbijeenkomsten. Aanmelden kan via de onderstaande knop. 
Aanmelden
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.