Samenwerking NCOI en TCG

NCOI Opleidingen gaat haar MBO- en HBO-opleidingsaanbod uitbreiden in samenwerking met The Competence Group (TCG), marktleider in e-learning voor de zorg. De samenwerking betreft het toevoegen van meer dan 50 e-learningmodules aan de NCOI-opleidingen voor verpleegkundigen en verzorgenden. De modules komen beschikbaar via het digitale platform e-Connect van NCOI en het opleidingsportaal TCG Academy van TCG.

Noodzaak innovatief opleiden

“Werkgevers willen een kwaliteits- en efficiencyslag maken. Zij concentreren zich steeds meer op hun strategische leer- en opleidingsbeleid”, vertelt Mireille Boonstra-Kints van TCG. “Daarnaast geven HRM-managers aan dat het behoud en de doorstroom van medewerkers binnen het functiebouwwerk dringend aandacht nodig heeft. Dit vraagt om innovatieve manieren van opleiden, zoals combineren van de praktijkgerichte NCOI-opleidingen met de hoogwaardige e-learningmodules van ons landelijke Zorg Leren Netwerk.” Celia Tuijnman, NCOI: “Dit is een manier om VVT-medewerkers sneller, voordeliger en flexibeler op te leiden naar erkende diploma’s. Medewerkers hebben 24 uur per dag toegang tot de e-learningtrainingen en starten met aantoonbare voorkennis aan de praktijkbijeenkomsten.”

The Competence Group (TCG)

TCG is hét bureau voor ‘SMART learning’ en verhoogt het rendement van organisaties.
Wij doen dat met een complementair pakket oplossingen op het gebied van onderwijs, procesmanagement en ICT. Denk hierbij aan onze uitgebreide portfolio e-learningmodules, onze processoftware TCG ProcessPublisher en onze digitale leeromgeving TCG Academy. Al onze oplossingen zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk van organisaties en haar individuele medewerkers. Intussen maken ruim 250.000 professionals uit verschillende branches jaarlijks enthousiast, meetbaar en succesvol gebruik van de producten van TCG.


 Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post. Studiegids aanvragen

Voor InCompany

Hoe betaalt u uw opleiding?

Lees meer over het levenlanglerenkrediet

Onze website maakt gebruik van cookies.