Menu
NCOI Opleidingen

Studeren zonder baan

Als je momenteel geen passende werkomgeving hebt, dan kun je de opdrachten uit het praktijkprogramma niet goed maken in je eigen (werk)omgeving. In dat geval ga je in de loop van de opleiding stage lopen in een werkomgeving waar je dan alsnog de opdrachten uit het praktijkprogramma maakt. Dat levert niet alleen de verplichte werkervaring op, maar heel vaak ook kansen om de baan te vinden die je zoekt. Bovendien is het prettig om al bezig te zijn met het beroep waarvoor je wordt opgeleid. Je bepaalt zelf wanneer je met je stage begint. Het vinden van een geschikte stageplek is je eigen verantwoordelijkheid. Veel organisaties zoeken gemotiveerde en enthousiaste studenten die stage willen lopen. Het vinden van een stageplek kost de meeste studentendan ook niet veel moeite. Dit type opleiding komt niet in aanmerking voor de fiscale voordelen voor de werkgever.

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.