Unieke samenwerking tussen NCOI en IJsselgroep

Post Bachelor rekendocent

De prestaties van Nederlandse leerlingen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs zijn internationaal gezien nog steeds goed. De kwaliteit van het onderwijs wordt voor een belangrijk deel bepaald door u als docent. Uit onderzoek van Marzano blijkt dat van alle invloed die scholen hebben op het leren en ontwikkelen van kinderen 67% van het effect bepaald wordt door de docent. Op het gebied van rekenonderwijs speelt uiteraard de professionele rekendocent hierin een cruciale rol.
 

Samenwerking IJsselgroep en NCOI

Zowel NCOI Opleidingsgroep als IJsselgroep merken dat niet alleen de minister, maar ook de scholen in Nederland veel waarde hechten aan kwalitatief rekenonderwijs. We krijgen steeds vaker de vraag naar een gespecialiseerde opleiding voor rekendocenten. Vanuit deze vraag is de unieke samenwerking tussen NCOI Opleidingsgroep en IJsselgroep ontstaan. Met deze samenwerking willen wij gemeenschappelijk alle relevante aspecten van reken- en wiskundebegeleiding verzorgen die belangrijk zijn voor een professionele rekendocent. Met dit uitgangspunt hebben wij de Post Bachelor Rekendocent ontwikkeld.
 

Post Bachelor Rekendocent

In deze opleiding ontwikkelt u als docent de nodige praktisch toepasbare kennis op het gebied van reken- en wiskundeproblemen en de kernbegrippen van dyscalculie. Tijdens de bijeenkomsten werkt u aan cases en opdrachten waarin de theorie steeds aan de dagelijkse praktijk wordt gekoppeld. Aan het eind van de opleiding bent u als rekendocent dan ook in staat om uw leerlingen of studenten voor te bereiden op het centraal examen rekenen 2F en 3F (of de rekentoets vo). Daarnaast bent u in staat om tijdens rekenactiviteiten rekenproblemen te signaleren en leerresultaten te analyseren op (mogelijke) rekenproblemen en hier gepast op in te spelen.
 

Meer informatie

Meer informatie over de Post Bachelor Rekendocent en de aanpak van NCOI leest u in deze brochure. Voor vragen kunt u contact opnemen met Joke van der Maarel via Jvandermaarel@ncoi.nl of via 035 - 6 721 031. Wij hopen u te mogen begroeten bij deze unieke opleiding die u ontwikkelt tot professionele rekendocent!
 

Informatiebijeenkomsten

Indien u geïnteresseerd bent in deze gecertificeerde en geaccrediteerde opleiding kunt u deel nemen aan onze voorlichtingsbijeenkomsten:

 

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.