Menu
NCOI Opleidingen

Hartelijk welkom bij NCOI Opleidingsgroep- managers

Mooie samenwerking tussen VGZ en NCOI Opleidingsgroep

Met trots melden wij dat er ook voor dit jaar een samenwerkingsovereenkomst is gesloten tussen VGZ en NCOI. VGZ biedt al haar managers de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen bij NCOI. Deze samenwerking heeft betrekking op alle trainingen, HBO-opleidingen, Masteropleidingen van NCOI. In onze samenwerkingsafspraken zijn ook incompany- en maatwerktrajecten opgenomen.

Vanuit uw rol als leidinggevende willen wij vooral uw aandacht vestigen op de volgende opleidingen: Algemene Bedrijfskunde

Als VGZ medewerker ontvangt u een korting van 15% op het cursusgeld van alle trainingen en 8% korting op het cursusgeld bij  MBO-opleidingen, HBO-opleidingen, Masteropleidingen en incompany- en maatwerktrainingen.

Over NCOI

NCOI verzorgt ruim 1.000 opleidingen en trainingen door heel Nederland.
NCOI is de grootste opleider voor werkenden en toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Wanneer u kiest voor een opleiding of training van NCOI dan kiest u voor een praktijkgerichte aanpak, hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht, topdocenten en een waardevol diploma. Bekijk het totale aanbod aan trainingen en opleidingen op onze website.

Opleidingsadvies?

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een opleiding? Neemt u dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. U wordt op een prettige en deskundige manier geholpen. De opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Belangrijk bij Inschrijven

U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Om te zorgen dat de korting automatisch in mindering wordt gebracht op de factuur vragen wij u naast uw persoonlijke gegevens ook de volgende gegevens in te vullen:

  • Vul de naam van uw leidinggevende in bij ‘Factuur ter attentie van’
  • Geef aan dat Bedrijf betaalt
  • VGZ kan BTW verrekenen: ‘Nee’
  • Automatische incasso: ‘Nee’
  • Betaling in ‘1’ termijn
  • Vul bij  ‘Evt. betalingskenmerk’ de volgende zaken in: personeelsnummer, naam afdeling, naam manager, kostenplaats.
  • Vul bij Naam bedrijf ‘Coöperatie VGZ’ in

NCOI op Maat

Wilt u als leidinggevende uw medewerkers dezelfde opleiding of training laten volgen, dan kunnen wij deze –op maat− binnen VGZ uitvoeren. Na een zorgvuldige analyse van het vraagstuk en een uitgebreide intake met de deelnemers kunnen wij de deelnemers effectief trainen en opleiden.

NCOI is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij opleidingsvraagstukken. Maar zelden staan opleidingsvraagstukken op zichzelf. Een opleidingsvraag dient altijd een hoger, strategisch doel. NCOI is zeer succesvol in het koppelen van organisatieontwikkeling en zorgvuldig ontwikkelde opleidingstrajecten. Zo leveren opleidingen altijd een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van uw organisatie. Wat uw opleidingsvraag ook is, NCOI biedt belangrijke toegevoegde waarde.

Wilt u meer weten over de maatwerkmogelijkheden? Neem dan contact op met Marike Damstra.

Consultant Marike Damstra
Tel 06-46211579
mdamstra@ncoi.nl

Wij zien u graag bij een van onze opleidingen of trainingen. Succes!

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.