Ga voor wat je echt wilt

Je ambities en dromen waarmaken? Wij helpen je daar graag bij met een opleiding die bij je past. Weet je nog niet precies waar je hart sneller van gaat kloppen? Doe dan de gratis werkplezier test of volg kosteloos een sessie bij een onafhankelijk loopbaancoach. Zo ontdek je wat je nodig hebt om te gaan voor wat je echt wilt.

Ontdek meer

Waar ligt jouw ambitie?

Werk waar je energie van krijgt, plezier uit haalt. Als opleider van werkend Nederland vinden wij het belangrijk dat jij je ambities en dromen waar kunt maken. Of je nu verder wilt komen binnen je huidige vakgebied, of een nieuw gebied wilt verkennen, bij NCOI vind je een breed scala aan erkende MBO-, HBO- of Masteropleidingen. Met dit grote aanbod kan jij dus gaan voor wat je echt wilt. Weet je nog niet welke opleiding het beste bij je past? Om je op weg te helpen bieden we kosteloos twee mogelijkheden aan die je daarbij kunnen helpen. Met de online werkplezier test ontdek je hoe het staat met je werkplezier. Heb je persoonlijke hulp nodig bij het maken van gerichte keuzes in je loopbaan? Ga dan voor een sessie bij een onafhankelijk loopbaancoach.

Doe de gratis werkplezier test

Of je plezier hebt in je werk, hangt onder andere af van de waardering die je krijgt. Maar ook van je prestaties, tevredenheid en bevlogenheid. Hoe staat het met jouw werkplezier? Met de online werkplezier test kun je dat onderzoeken. Vraag de scan meteen aan en ontvang hem op werkdagen binnen 24 uur gratis in je mailbox.

Gratis scan aanvragen

Vraag een gratis coachingsessie aan

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het volgen van je ambitie? Wil je persoonlijke feedback op jouw huidige werksituatie? Dan hebben we drie onafhankelijke loopbaancoaches voor je klaarstaan. In een persoonlijke sessie van 1 uur helpen zij je graag verder met wat je echt wilt. Schrijf je meteen in en volg deze loopbaancoachingsessie (t.w.v. € 155,-) kosteloos.

Gratis sessie aanvragen

Loopbaancoaches

Marc

Marc is gecertificeerd coach. Als ‘master of life planning’ kan hij je optimaal begeleiden bij je loopbaan en leven. Hij is ook gecertificeerd op het gebied van stress en burn-outherstel.

Paul

Deze ervaren loopbaancoach geeft je advies bij opleiding en solliciteren. Maakt jouw kwaliteiten zichtbaar om te gaan doen wat je ook echt leuk vindt. En wat bij jouw leven past.

Wendy

Loopbaancoach Wendy helpt je grip krijgen op je carrière: “We moeten allemaal langer doorwerken. Hoe fijn is het dan als je dat met plezier kunt doen?”

Ga voor een opleiding die bij je past

Wil je verder komen binnen je huidige vakgebied? Of wil je een nieuw vakgebied verkennen en een carrièreswitch maken? Bij NCOI vind je de erkende praktijkgerichte MBO-, HBO- of Masteropleiding die bij je past. Binnen de bedrijfskunde, de IT of het management, maar ook binnen sectoren als het onderwijs, de zorg en de techniek. Benieuwd naar onze opleidingen? Vraag vrijblijvend een online brochure aan over het vakgebied van jouw keuze.

Online brochure aanvragen
De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.