Werkend Nederland over ambitie

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 1 op de 5 Nederlanders ongelukkig is in zijn of haar werk. Hoe is dat voor jou? Bij NCOI Opleidingen helpen we je graag om op zoek te gaan naar jouw werkgeluk. Daarom bieden wij je gratis online assessments aan. Kom je er niet uit? Vraag dan een gratis sessie aan met een van onze loopbaancoaches of krijg een traject t.w.v. €990,-. Zodat jij je ambitie kunt volgen en gaat doen wat je écht wil. Wat dat ook is.

Ambitie betekent voor iedereen wat anders. Om uit te vinden wat precies, gingen we de straat op en vroegen we werkend Nederland hoe gelukkig zij zijn in hun werk en hoe zij denken over ambitie. Benieuwd wat Nederland vindt? Kijk dan onderstaande video.

Hoe is het met jouw werkgeluk?

Voel je je nog goed op je werkplek en wil je dit positief beïnvloeden? Onderzoek dan hoe jouw werkgeluk ervoor staat met de WorkXperience Scan. Na het doen van deze test heb je meer inzicht in je prestaties, tevredenheid en bevlogenheid. Vraag het online assessment hieronder aan en je ontvangt deze binnen 24 uur in je mail. Op naar nog meer werkgeluk!

WorkXperience assessment aanvragen

Wat is jouw ambitie?

Persoonlijke motivaties bepalen welke aspecten van werk je als aantrekkelijk, of juist als niet aantrekkelijk ervaart. Een match tussen deze carrièrewaarden en de kenmerken van een functie bepalen in belangrijke mate je motivatie en bevlogenheid. Onderzoek jouw ambitie en carrièrewaarden via dit gratis online assessment.

Carrièrewaarden assessment aanvragen

Gratis loopbaancoaching

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het volgen van je ambitie? Wil je persoonlijke feedback op jouw situatie? Dan hebben we meerdere onafhankelijke loopbaancoaches voor je klaarstaan. Zij helpen je graag verder met wat je écht wilt. Wat dat ook is.

Je kunt klein beginnen met een eenmalige sessie van een uur t.w.v. €155,00 of het direct groter aanpakken met het gratis te volgen loopbaantraject t.w.v. €990,00. Het loopbaantraject bevat meerdere digitale tests en vier gesprekken met een loopbaancoach, verspreid over meerdere maanden. Het aanbod voor de eenmalige sessie of het loopbaantraject is geldig t/m 31 december 2022.

Loopbaancoaching aanvragen

De coaches

Marc

Marc is gecertificeerd coach. Als ‘master of life planning’ kan hij je optimaal begeleiden bij je loopbaan en leven. Hij is ook gecertificeerd op het gebied van stress  en burn-out herstel.

Paul

Paul is ervaren in levens- en werkgerelateerde vraagstukken. Betrokken en gedreven! Mind, body en soul coaching met toepassing van de nieuwste coachingmethodes, zoals Walking-In-Your-Shoes.

Wendy

Loopbaanadviseur Wendy helpt mensen om grip te krijgen op hun carrière: “We moeten allemaal langer doorwerken. Hoe fijn is het dan als je dat met plezier kunt doen?”

Omscholen

Brengt jouw ambitie je richting een nieuwe carrière, dan wandel je die meestal niet zomaar binnen. Omscholing kan dan een goede start zijn. Laat je inspireren door de verhalen van eerdere omscholers en ontdek hoe zij hun omscholing hebben aangepakt en wat het hen uiteindelijk heeft gebracht.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.