Menu

Food en Logistiek SLIM-subsidie

Medewerkers kosteloos op erkend MBO-niveau opleiden met de SLIM-subsidie

Meer kwaliteit op de werkvloer betekent vaak nóg betere prestaties. Wil jij investeren in de ontwikkeling van je medewerkers in de foodsector en/of logistiek en bijdragen aan hun professionele groei? Met de SLIM-subsidie kun je als werkgever in veel gevallen kosteloos medewerkers op erkend MBO-niveau laten opleiden. Zo behalen medewerkers een waardevol diploma en beschikt de organisatie over nog meer kennis en kunde, vaak zonder dat het veel geld kost.

Wat houdt de SLIM-subsidie in?

Met de SLIM-subsidieregeling wil de regering de combinatie werken en studeren stimuleren en voor werkgevers makkelijker maken. Vanaf maart 2020 kun je als werkgever gebruikmaken van de regeling als een medewerker een MBO-opleiding in de derde leerweg volgt. Elk studiejaar ontvang je maximaal € 2.700,- per werknemer.
 
Met de subsidie zorg je er niet alleen voor dat medewerkers een erkend MBO-diploma behalen. Het draagt ook bij aan het binden en boeien van je ambitieuze medewerkers. Je biedt hen de mogelijkheid om door te groeien en houdt ze betrokken en enthousiast. 

Voor wie geldt de subsidie?

Je komt in aanmerking voor de subsidie als je organisatie maximaal 250 werknemers heeft. De SLIM-subsidieregeling geldt voor alle MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4 in de derde leerweg. De beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en de beroepsopleidende leerweg (BOL) komen niet in aanmerking voor deze regeling. Meer informatie over de verschillende varianten van de MBO-opleidingen vind je op deze pagina.

Interessante opleidingen

Hieronder vind je een aantal opleidingen die interessant zijn voor medewerkers in de foodsector en logistiek.

Retail
Food
Logistiek

Hulp nodig?

Heb je vragen over de subsidieregeling of wil je bespreken welke mogelijkheden er voor jouw medewerkers zijn? Wij helpen je graag verder. Neem contact op met Tim van de Weerthof via  06 - 10 280 287 of tvandeweerthof@ncoi.nl. Of bel of mail Edwin Feldbrugge: 06 – 20 421 270, efeldbrugge@ncoigroep.nl.

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.