Hoge slagingspercentages

Als je een opleiding volgt, wil je uiteraard een goed resultaat boeken en de opleiding succesvol afronden. Op die manier toon je aan hoe deskundig en waardevol je bent voor werkgevers en andere professionals. Bovendien haal je zo ook de meeste voldoening uit een opleiding. Wil jij het maximale uit jezelf halen en zo een gewaardeerd diploma behalen? Bij NCOI Opleidingen liggen de slagingspercentages hoog en streven we naar percentages die boven het landelijke gemiddelde liggen.

Streven naar goede resultaten

Net als jij zijn wij bij NCOI Opleidingen niet tevreden met gemiddelde resultaten. Daarom streven wij altijd naar goede resultaten en liggen onze slagingspercentages hoog. Dit komt met name door onze unieke studiemethode. Daardoor is de balans tussen praktijk en theorie optimaal.

Onze unieke studiemethode

Met onze maximale flexibiliteit, docenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleidingsvorm die bij jou en jouw situatie past. Je bepaalt zelf de opleidingsvariant (klassikaal, virtueel of e-learning), wanneer je start en de eventuele opleidingslocatie. Doordat je de opleiding zo kunt ‘aanpassen’ wordt studeren naast een baan en een druk privéleven haalbaar. Op deze manier behalen jaarlijks ruim 200.000 werkenden een diploma. En blijkt uiteindelijk toch een andere opleidingsvariant beter bij je te passen? Dan kun je kosteloos switchen van online naar klassikaal of andersom.

Kwaliteit staat voorop

Bij NCOI stellen wij hoge eisen aan onszelf. Wij willen onze studenten zo goed mogelijk helpen en begeleiden op weg naar hun diploma. Daarbij is de kwaliteit van onze opleidingen heel belangrijk. In onafhankelijke onderzoeken van CEDEO en de NVAO wordt onze hoge kwaliteit weergegeven.
 
In deze onderzoeksrapporten komen met name de sterk praktijkgerichte aanpak, de hoge kwaliteit van de docenten en trainers en de aandacht voor kwaliteit als beste naar voren. Juist deze gedreven en kwalitatieve aanpak zorgt voor een aanhoudende, sterke groei met hoge tevredenheidsscores. Bovendien werken wij uitsluitend met docenten en trainers die zelf uit het vakgebied komen. Zij begrijpen de werkpraktijk van onze studenten en kunnen ze daardoor uitstekend begeleiden tijdens de opleiding. Op die manier is NCOI uitgegroeid tot het succesvolste en inmiddels grootste opleidingsinstituut van Nederland.

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.