Menu
NCOI Opleidingen

Terugkomdag Juridisch Vastgoed Rijksoverheid

Ben jij vastgoedprofessional bij het Rijk en heb je de opleiding Juridisch Vastgoed Rijksoverheid al gevolgd? Kom dan op 29 oktober naar de Terugkomdag Juridisch Vastgoed Rijksoverheid. NCOI organiseert deze dag in opdracht van de Raad voor Vastgoed Rijksoverheid en hij is bedoeld om:

  • professionals die het vastgoed van de Rijksoverheid aankopen, verkopen en exploiteren op de hoogte te brengen van de meest recente ontwikkelingen in hun vakgebied. Zodat zij helemaal up-to-date zijn met alle belangrijke onderwerpen over het vastgoed van het Rijk.
  • te netwerken met collega’s van andere departementen die zich bezighouden met vastgoed.
  • daarna weer volop geïnspireerd aan het werk gaan.
Download de flyer

Nieuwe ontwikkelingen juridisch vastgoed

Kees Wassenaar, opleidingscoördinator bij de RVR: “De JVR-opleiding wordt al meer dan 10 jaar aangeboden. Het juridisch vakgebied ontwikkelt zich continu en dat wil je als RVR onder de aandacht brengen van de medewerkers die de JVR-opleiding hebben gevolgd. Daarom is samen met NCOI, de RVR, en de betrokken docenten het idee ontstaan om op een terugkomdag een aantal nieuwe ontwikkelingen te bespreken. Daarvoor is een aantal sprekers gevonden die direct met deze ontwikkelingen in de praktijk te maken hebben. De terugkomdag is ook belangrijk om te netwerken, mede-cursisten weer eens fysiek te ontmoeten. Het lijkt erop dat dit op 29 oktober weer mogelijk wordt nu de corona-maatregelen zijn aangepast en het weer mogelijk is om voor groepen van 100 personen fysiek weer bij elkaar te komen. Ik hoop dat de oud-deelnemers van de JVR nieuwsgierig zijn naar de nieuwe ontwikkelingen en elkaar weer graag willen ontmoeten. Ik kijk uit naar de eerste terugkomdag voor de deelnemers en docenten van de opleiding Juridisch Vastgoed Rijksoverheid.”

Meld je aan voor de terugkomdag en update je kennis en je netwerk

Uitwisseling van expertise maakt het Rijk een gespierde speler op de vastgoedmarkt. Kom naar de terugkomdag en update je kennis en je netwerk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona van der Werf, accountmanager NCOI Opleidingen. E-mail: ivanderwerf@ncoi.nl.

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.