Terugkomdag Juridisch Vastgoed Rijksoverheid

Ben jij vastgoedprofessional bij het Rijk en heb je de opleiding Juridisch Vastgoed Rijksoverheid al gevolgd? Kom dan naar de Terugkomdag Juridisch Vastgoed Rijksoverheid. NCOI organiseert deze dag in opdracht van de Raad voor Vastgoed Rijksoverheid en hij is bedoeld om:

  • professionals die het vastgoed van de Rijksoverheid aankopen, verkopen en exploiteren op de hoogte te brengen van de meest recente ontwikkelingen in hun vakgebied. Zodat zij helemaal up-to-date zijn met alle belangrijke onderwerpen over het vastgoed van het Rijk.
  • te netwerken met collega’s van andere departementen die zich bezighouden met vastgoed.
  • daarna weer volop geïnspireerd aan het werk gaan.

Nieuwe ontwikkelingen juridisch vastgoed

Kees Wassenaar, opleidingscoördinator bij de RVR: “De JVR-opleiding wordt al meer dan 10 jaar aangeboden. Het juridisch vakgebied ontwikkelt zich continu en dat wil je als RVR onder de aandacht brengen van de medewerkers die de JVR-opleiding hebben gevolgd. Daarom is samen met NCOI, de RVR, en de betrokken docenten het idee ontstaan om op een terugkomdag een aantal nieuwe ontwikkelingen te bespreken. Daarvoor is een aantal sprekers gevonden die direct met deze ontwikkelingen in de praktijk te maken hebben. De terugkomdag is ook belangrijk om te netwerken, mede-cursisten weer eens fysiek te ontmoeten. Ik hoop dat de oud-deelnemers van de JVR nieuwsgierig zijn naar de nieuwe ontwikkelingen en elkaar weer graag willen ontmoeten. Ik kijk uit naar de terugkomdag voor de deelnemers en docenten van de opleiding Juridisch Vastgoed Rijksoverheid.”

Meld je aan voor de terugkomdag en update je kennis en je netwerk

Uitwisseling van expertise maakt het Rijk een gespierde speler op de vastgoedmarkt. Kom naar de terugkomdag en update je kennis en je netwerk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een adviseur van NCOI Opleidingen. Telefoonnummer: 035 7506191 e-mail: incompany@ncoi.nl.

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.