Klassikaal studeren in coronatijd

Samen in een klas met medestudenten onderwijs volgen? Dat kan gelukkig weer! Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen zijn onze leslocaties weer open en is het weer mogelijk om klassikaal les te volgen. Wil je liever (nog) geen klassikaal les volgen? Vrijwel al onze opleidingen en trainingen zijn ook in een Virtual Classroom of als e-learning te volgen. 

Hoe zien onze klassikale lessen er nu uit?

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je opleiding op een verantwoorde manier kunt volgen. Onze opleidingslocaties voldoen volledig aan de algemene richtlijnen en de 1,5-meterregels van de overheid. 

Wat kun je verwachten?

  • We werken met kleine groepen, zodat iedereen ver genoeg uit elkaar zit.
  • Iedereen draagt een mondkapje als hij beweegt, staat of zit. 
  • Er zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig.
  • We maken gebruik van vaste looproutes.
  • We werken met vaste pauzemomenten, zodat het niet te druk wordt bij de toiletten en de koffieautomaten.
  • De lunch wordt geserveerd in het leslokaal.
 

Inschrijven voor Virtual Classroom en e-learning kan ook nog steeds

Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of Virtual Classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via Virtual Classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. 

Bij Virtual Classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent. 

Ben je benieuwd naar welke opleidingsvariant het beste bij jou past? Op onze pagina over opleidingsvarianten vind je meer informatie over de verschillen tussen de 3 varianten.

Switchgarantie: per module veranderen van opleidingsvariant

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. Bij NCOI bieden we daarom de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over klassikaal studeren of een van onze andere opleidingsvarianten? Neem dan contact met ons op via 035 – 6 400 411. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.