Menu
NCOI Opleidingen

Klassikaal studeren

Bij NCOI Opleidingen doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je opleiding kunt volgen. Daarom richten wij onze klassikale lessen zo in dat ze aan alle maatregelen en richtlijnen van de overheid en het RIVM voldoen. Wil je op dit moment liever geen klassikale lessen volgen, dan kun je ook kiezen voor virtual classroom of e-learning. Bovendien kun je per module veranderen van opleidingsvariant. Wil je bijvoorbeeld later alsnog klassikaal studeren, dan kun je heel eenvoudig switchen. 

Hoe zien onze lessen eruit?

Onze opleidingslocaties voldoen aan alle richtlijnen en maatregelen van de overheid en het RIVM. We zorgen ervoor dat iedereen voldoende afstand kan houden en maken gebruik van mondkapjes. Daarnaast moeten wij werken met coronatoegangsbewijzen.

Wat kun je verwachten?

  • We organiseren onze lessen zo dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden.
  • Het dragen van een mondkapje in de gangen is verplicht. Als je in het leslokaal zit, mag het af. Ga je naar het toilet, dan doe je je mondkapje op. 
  • Er wordt gewerkt met coronatoegangsbewijzen.
  • Er zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig.
  • We maken gebruik van vaste looproutes.
 

Veilig en verantwoord les volgen met QR-code

Omdat onze leslocaties deels als horecavoorziening worden gezien, zijn wij verplicht om met coronatoegangsbewijzen te werken. Bij binnenkomst wordt elke student gevraagd de QR-code van de CoronaCheck-app en een geldig identiteitsbewijs te laten zien.

Met deze QR-code toon je aan dat je gevaccineerd bent, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt. Zo voldoen we aan de maatregelen van de overheid. 

Inschrijven voor virtual classroom en e-learning kan ook nog steeds

Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of virtual classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via virtual classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, virtual classroom en e-learning. 

Bij virtual classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent. 

Ben je benieuwd naar welke opleidingsvariant het beste bij jou past? Op onze pagina over opleidingsvarianten vind je meer informatie over de verschillen tussen de 3 varianten.

Studeren met de switchgarantie

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. Bij NCOI bieden we daarom de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen of wil je meer informatie over hoe het coronatoegangsbewijs werkt? Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via 035 – 2 061 697. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom moet ik een coronatoegangsbewijs laten zien?
Waaruit bestaat een coronatoegangsbewijs?
Hoe kom ik aan een QR-code?
Is een coronatoegangsbewijs op papier ook geldig?
Wat als ik geen toegangsbewijs kan of wil laten zien?
Moet ik nog wel afstand houden van anderen op de leslocatie?
Is de horeca op de leslocatie open?
Wat moet ik doen als ik corona-gerelateerde klachten heb?

Inschrijven voor Virtual Classroom en e-learning kan ook nog steeds

Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of Virtual Classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via Virtual Classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. 

Bij Virtual Classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent.

Studeren met de switchgarantie

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. Bij NCOI bieden we daarom de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 035 – 6 400 411. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een gedrukte studiegids of online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.