Menu
NCOI Opleidingen

Veilig klassikaal studeren weer mogelijk

Wil je samen met medestudenten in een klas lessen volgen? Dan hebben we goed nieuws. Door de versoepeling van de coronamaatregelen mogen wij onze klassikale lessen weer op de oude en vertrouwde manier aanbieden. Voor jouw eigen veiligheid en die van je medestudenten moeten wij volgens de richtlijnen nog wel werken met coronatoegangsbewijzen.

Hoe zien onze lessen eruit?

De verplichte 1,5 meter afstand vervalt vanaf 25 september. Dat betekent dat onze studenten weer naast elkaar mogen zitten, ze geen masker meer hoeven te dragen en de aangegeven looproutes worden opgeheven. We gaan weer terug naar hoe het voor corona was en daar zijn wij heel blij mee.

Veilig en verantwoord les volgen met QR-code

Omdat onze leslocaties deels als horecavoorziening worden gezien, geldt er nog wel een belangrijke regel. De leslocatie is namelijk verplicht om met coronatoegangsbewijzen te werken. Bij binnenkomst wordt elke student gevraagd de QR-code van de CoronaCheck-app en een geldig identiteitsbewijs te laten zien.
 
Met deze QR-code toon je aan dat je gevaccineerd bent, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt. Zo kun jij, maar ook je medestudenten, met een gerust hart veilig en verantwoord klassikaal les volgen.

Inschrijven voor virtual classroom en e-learning kan ook nog steeds

Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of virtual classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via virtual classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, virtual classroom en e-learning. 

Bij virtual classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent. 

Ben je benieuwd naar welke opleidingsvariant het beste bij jou past? Op onze pagina over opleidingsvarianten vind je meer informatie over de verschillen tussen de 3 varianten.

Studeren mét de switchgarantie

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. Bij NCOI bieden we daarom de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen of wil je meer informatie over hoe het coronatoegangsbewijs werkt? Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via 035 - 6 400 411. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom moet ik een coronatoegangsbewijs laten zien?
Waaruit bestaat een coronatoegangsbewijs?
Hoe kom ik aan een QR-code?
Is een coronatoegangsbewijs op papier ook geldig?
Wat als ik geen toegangsbewijs kan of wil laten zien?
Moet ik nog wel afstand houden van anderen op de leslocatie?
Is de horeca op de leslocatie open?
Wat moet ik doen als ik corona-gerelateerde klachten heb?

Inschrijven voor Virtual Classroom en e-learning kan ook nog steeds

Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of Virtual Classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via Virtual Classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. 

Bij Virtual Classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent.

Studeren met de switchgarantie

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. Bij NCOI bieden we daarom de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 035 – 6 400 411. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.