Menu
NCOI Opleidingen - Zorg & Medisch

Magazine Complexe Zorg Academie

Binnen de Complexe Zorg staan professionals voor grote uitdagingen. De vraag naar gespecialiseerde beroepskrachten zal ook de komende jaren blijven groeien, waardoor de personeelstekorten nog groter worden. Tegelijkertijd zorgen ontwikkelingen als technologisering, robotisering, een veranderende zorgwet en vergrijzing ervoor dat beroepsprofielen veranderen en loopbaanontwikkeling steeds meer een levenslang proces wordt waarin leren en werken gecombineerd worden.

Op zoek naar daadkrachtige oplossingen

De noodzaak om zelf te voorzien in de personeelsbehoefte neemt voor zorginstellingen steeds verder toe. Dat vraagt om daadkrachtige en innovatieve oplossingen van alle betrokkenen en belanghebbenden binnen het werkveld. En daar kan NCOI Opleidingen bij helpen.

Onze visie op opleiden in de Complexe Zorg

In ons magazine Complexe Zorg Academie nemen we je mee in onze blik op de arbeidsmarkt, onze visie op opleiden in de Complexe Zorg en onze manier van (praktijkgestuurd) opleiden. Daarnaast vertellen we meer over onze visie op het verenigen van opleiden, loopbaanpaden en loopbaanperspectief in een trechtervormig leer- en loopbaanplan om zo toekomstbestendiger op te leiden.

In het magazine lees je onder andere over:

  • Wat de NCOI Complexe Zorg Academie inhoudt;
  • De trends en ontwikkelingen in de Complexe Zorg;
  • Hoe ziet de toekomst van de zorgprofessional in de Complexe Zorg eruit;
  • Het belang van loopbaanontwikkeling en loopbaanmanagement;
  • De opleidingen Complexe Zorg van NCOI Opleidingen.
Download het magazine

Meer informatie

Wil je meer weten over onze opleidingen Complexe Zorg of heb je een andere vraag? We helpen je graag verder. Bovendien denken we graag met je mee bij het zoeken naar oplossingen voor organisatievraagstukken. Je kunt ons bereiken via: 035 – 7 506 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.