NCOI reviews

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden is waar wij ons al ruim 25 jaar voor inzetten. Net als jij zijn wij bij NCOI Opleidingen ook niet tevreden met middelmatige resultaten. Daarom vragen wij (oud-)studenten van NCOI reviews te schrijven. We horen graag wat er goed is gegaan, maar ook wat we kunnen verbeteren. Zo kunnen wij onze opleidingen en service nog sterker maken.

Onafhankelijke klantbeoordelingen

De kwaliteit en de waardering van onze opleidingen is voor ons heel belangrijk. Dit meten wij onder andere door het lezen van de NCOI reviews die worden gepubliceerd bij onafhankelijke partijen zoals Feedback Company. Op deze website kunnen geverifieerde gebruikers hun ervaringen delen. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze reviews betrouwbaar zijn en het hier gaat om echte feedback van studenten.

De reviews van NCOI

Voordat je start met een opleiding wil je natuurlijk weten hoe anderen het bij ons hebben ervaren. Wat heeft de opleiding uiteindelijk opgeleverd? Hoe hebben zij de lessen ervaren? Wat vonden ze van de kwaliteit van de opleiding en de docenten? Zijn er punten waar je rekening mee moet houden? Uit de NCOI reviews van Feedback Company blijkt dat studenten ons goed beoordelen. Hier hebben inmiddels al ruim 1800 (oud-)studenten een review achtergelaten. 

Wil je nog wat uitgebreidere ervaringsverhalen lezen? Op onze pagina ‘Studenten en docenten aan het woord’ kun je nog meer persoonlijke verhalen vinden. 

Zelf een NCOI review achterlaten?

Heb je een opleiding of training gevolgd en wil je je ervaringen delen? Dat kan bijvoorbeeld via de website van Feedback Company. Door te klikken op ‘schrijf beoordeling’ verschijnt er een korte vragenlijst waarbij je in eigen woorden je ervaring kunt beschrijven. Vervolgens controleert Feedback Company de beoordeling op onder andere inhoud, taalgebruik en het gebruik van namen. Daarna wordt de review gepubliceerd.

De beoordelingen van onze studenten lezen

Ben je benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van onze studenten? 

Lees de NCOI reviews
Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.