Ons team

Wie zijn die bevlogen types achter NCOI Opleidingen? Onze teamleden stellen zich voor en vertellen hoe zij zich iedere dag inzetten om jou als student goed te helpen.

Wij zijn het team van NCOI Opleidingen en weten wat er komt kijken bij het vinden van een passende opleiding. De vier kernwaarden van NCOI zijn: Ambitieus, Gedisciplineerd, Hulpvaardig en Klantgericht. Zo zitten wij in elkaar. Je kunt op ons rekenen, we willen net als jij het beste uit onszelf halen en bij iedere stap vragen we ons af wat die voor jou betekent.

Maak kennis met collega's van Marketing

Chantal Blits, experience Marketeer

“Welk gevoel heeft de student tijdens het contact met NCOI? Ik wil met zijn of haar dromen de verbinding maken.”

Maak kennis met collega's van advies en voorlichting

Angela Vermanen, opleidingsadviseur

“Hoe ik de student echt aan het denken zet over haar of zijn keuze? Ik vraag in het eerste gesprek welke persoonlijke doelen hij of zij heeft met het volgen van een opleiding.”

Maak kennis met collega's van Studiebegeleiding

Jasper van 't Land

Jasper van ’t Land, studiebegeleider

“Mijn rol heeft een heel sociaal aspect; samen met de student zoeken naar een oplossing. Mooi is het moment dat iemand het probleem overwint en je hem of haar ziet slagen voor de opleiding.”

Maak kennis met collega's van Toelating en vrijstelling

Ajka Redzepagic

Ajka Redzepagic, adviseur toelating en vrijstelling

“Een vrijstellingsaanvraag is een zorgvuldig proces. Ik probeer het best mogelijke voor de student te realiseren.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.