Menu
NCOI Opleidingen

Opleiding HBO-V Complexe Zorg

De personeelstekorten in de zorg zijn bij veel ziekenhuizen goed voelbaar. Zo ook op de operatieafdeling, waar nog altijd veel vraag is naar operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recoveryverpleegkundigen. Ben je werkzaam in de zorg en wil je je verder ontwikkelen in een van deze functies? Of ben je leidinggevende in een ziekenhuis en wil je je medewerkers de kans bieden door te groeien en ze flexibel te kunnen inzetten? Met de opleiding HBO-V Complexe Zorg leiden wij onze studenten op tot deskundige zorgprofessionals met actuele kennis en vaardigheden.

Wat houdt de opleiding HBO-V Complexe Zorg in?

Met de HBO-V Complexe Zorg word je opgeleid tot operatieassistent/verpleegkundige, anesthesiemedewerker/verpleegkundige of recoveryverpleegkundige. De opleiding bestaat uit 3 fases en een afstudeerfase. Per fase volg je meerdere modules. De kennis en vaardigheden doe je grotendeels in de praktijk op, zodat je alles vrijwel meteen in de praktijk kunt toepassen.

Alle voordelen op een rij:

  • De opleiding is sterk praktijkgericht en flexibel opgebouwd;
  • Je opleidingsprogramma wordt samengesteld op basis van je kennis en vaardigheden;
  • Je ontwikkelt gedurende de opleiding actuele kennis en vaardigheden en bent flexibel inzetbaar binnen het ziekenhuis;
  • Als MBO- of HBO-verpleegkundige kun je je baan gebruiken als (gedeeltelijke) stageplaats;
  • Je hebt les van docenten die zelf werkzaam zijn in het vakgebied;
  • Je krijgt een persoonlijke studiebegeleider toegewezen als vast contactpersoon;
  • Na afloop ontvang je het getuigschrift HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige én het diploma Operatieassistent, Anesthesiemedewerker of Recoveryverpleegkundige.
 

Welke vooropleiding heb je nodig? 

Om de opleiding te kunnen volgen, moet je beschikken over een diploma HAVO, VWO of MBO niveau 4. Heb je dat niet? dan kun je eventueel instromen met een 21+toets. Heb je al een diploma MBO Verpleegkunde niveau 4 en een BIG-registratie? Dan kun je de HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO-V) verkort volgen. Ook voor mensen met andere relevante diploma’s zijn vrijstellingen en studieduurverkorting mogelijk. Je kunt bij onze opleidingsadviseurs telefonisch informeren naar de mogelijkheden: 035 – 6 400 411.

Informatie aanvragen over de opleiding

Wil je meer weten over de opleiding HBO-V Complexe Zorg? Klik op de button hieronder en vul je gegevens in. 

Vraag informatie aan

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.