Menu
NCOI Opleidingen - HR

Duurzame Inzetbaarheid

Strategisch meedenken over blijvend gedreven werknemers - 3 maanden

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voor een gezond bedrijf is het essentieel om zoveel mogelijk vitale medewerkers in dienst te hebben. Om deze reden is duurzaamheid een terugkerend onderwerp. Tijdens deze opleiding ontwikkel je vaardigheden om de inzetbaarheid van zowel jonge als oude medewerkers te blijven stimuleren. Je leert daarbij te kijken naar bijvoorbeeld het takenpakket, de verandering in de loopbaan en de algehele ontwikkeling binnen de organisatie. Na afloop weet je hoe je je werknemers productief, gezond en gemotiveerd kunt blijven inzetten.

Waarom NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en je praktijk
  • Zeer gewaardeerd diploma door werkgevers
  • Mogelijkheid tot vrijstelling in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen
  • Grootste hogeschool voor werkenden met leslocaties door heel Nederland

Doelgroep

Je bent werkzaam als leidinggevende op een HR-afdeling, burn-outcoach of bedrijfscoach. Je wilt kennis en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van verzuim en re-integratie. Vooral op het voorkomen van verzuim.

Doel en opzet

Tijdens deze opleiding verbreed je je kennis op het gebied van het voorkomen van verzuim. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers enthousiast blijven? En hoe kun je knelpunten op tijd herkennen? Tijdens deze opleiding verbreed je je kennis om medewerkers voor een langere tijd inzetbaar te houden. Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur zodat je het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Duurzame Inzetbaarheid

Strategisch meedenken over blijvend gedreven werknemers - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.