De cursus HACCP in de Zorg is ontwikkeld voor twee verschillende doelen: voor het bereiden en koken van voedingsmiddelen bij kleinschalig wonen en het bereiden, verwerken en koken van voedingsmiddelen in een restaurant. Dit betreft in beide gevallen doelgroepen die in zorginstellingen werken. De richtlijn HACCP is voor deze zorginstellingen aangepast.
Omschrijving
Cursuspakket:
6 e-learning modules inclusief een oefentoets per module
Online naslagwerk
Online eindtoets
Cursusinhoud:
Het belang van hygiëne
Persoonlijke hygiëne
Schoonmaken, ongedierte en afval
Temperatuurbeheersing
Bestellen, opslag en houdbaarheid
(Voor)bereiden, presenteren en serveren
Na de trainingsmodules wordt de HACCP in de Zorg cursus afgesloten met een eindtoets. Iedere cursist die geslaagd is voor de online eindtoets ontvangt een deelname-certificaat in zijn/haar profiel. Iedere deelnemer die geslaagd is voor de online eindtoets ontvangt een deelname-certificaat in zijn/haar profiel.
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.
Kies uit meer dan 1.250
verschillende opleidingen en trainingen
Volg les bij een van onze 2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.