Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

HBO Architectuur en Interieur - 1 jaar

Voorbereiding op je volgende stap als ontwerper of interieuradviseur - 1 of 2 jaar

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding

Diploma

Je sluit de module Bouwkundig concept en ontwerp af met een digitaal examen. Het voordeel van een digitaal examen is dat je zelf kunt inplannen waar en wanneer je examen doet. De overige modules worden afgerond met een praktijkgerichte opdracht. Bovendien maak je een integrale eindopdracht ter afsluiting van dit unieke programma. Heb je voor alle onderdelen een voldoende behaald, dan ontvang je van NCOI het diploma ‘HBO Architectuur en Interieur’.

Na het volgen van dit programma ben je vrij om de aanduidingen (interieur-/binnenhuis)ontwerper of designer te gebruiken. De titel (interieur-/binnenhuis)architect is wettelijk beschermd door de Wet op de architectentitel. Voor inschrijving in het architectenregister is bezit van een specifiek in deze wet genoemd Masterdiploma vereist. Voor meer informatie zie: www.architectenregister.nl.

Opbouw opleiding

Wil je meer weten over de opbouw van onze opleidingen? Zie dan opbouw HBO.

HBO Architectuur en Interieur - 1 jaar

Voorbereiding op je volgende stap als ontwerper of interieuradviseur - 1 of 2 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.