Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

HBO Leergang Management

Verdiepend en praktijkgericht HBO-programma - 2 jaar

Opleidingsniveau

HBO Leergang

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze HBO-leergang volg je een compleet programma op het gebied van management en leidinggeven. Alle inzichten, vaardigheden en competenties die je ontwikkelt tijdens deze leergang, pas je direct toe in je eigen werk. Je verdiept je in strategische keuzen en leert hoe je veranderingen succesvol kunt doorvoeren. Om de wendbaarheid van je organisatie te versterken leer je het gedrag binnen je organisatie te begrijpen en beïnvloeden. Hiervoor ga je aan de slag met je leiderschapsstijl. Je volgt binnen dit programma alle kernmodules van de HBO Bacheloropleiding Management. Op basis van je behaalde leergangdiploma ontvang je vrijstelling voor overeenkomstige modules, waarmee een kort programma resteert naar je Bachelorgraad.

Doelgroep

Je wilt je op het gebied van management en leidinggeven diepgaand ontwikkelen. Je wilt een praktijkgericht programma volgen. Met dit programma word je uitstekend opgeleid om succesvol leiding te geven en managementtaken goed uit te voeren. Het programma wordt verzorgd op HBO-niveau.

Doel en opzet

Het programma bestaat uit 2 fases. Dit HBO-programma is zo opgesteld dat je gericht met de kern van management en leidinggeven aan de slag gaat. In de eerste fase leg je een brede basis. Je leert alles over organisaties en management. Zo verdiep je je in de organisaties zelf, maar er is ook oog voor externe invloeden. Je verwerft inzicht in alle aspecten van succesvol personeelsmanagement. Na afronding van het programma pak je projecten binnen de organisatie praktisch en resultaatgericht aan. In de tweede fase richt je je op het ontwikkelen van vaardigheden, met name op het gebied van motiveren, inspireren, beïnvloeden en communicatie. Je leert je staande houden tijdens besluitvorming, conflicten en veranderingen. De vaardigheden die je opdoet, stellen je in staat altijd je doelen te bereiken. Je wordt begeleid door ervaren praktijkdocenten. Zij geven je praktijkgerichte opdrachten mee, die je uitvoert in je eigen werkomgeving. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Daarnaast heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent. Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Leergang Management

Verdiepend en praktijkgericht HBO-programma - 2 jaar

Opleidingsniveau

HBO Leergang

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.