Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

HBO Payroll Services, Inkomsten- en Loonbelasting

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 18 maanden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze HBO Payroll Services, Inkomsten- en Loonbelasting van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep bevat alle kernelementen die je nodig hebt in je functie als payrollprofessional. In korte tijd verdiep je je in salarisadministratie, inkomens en belonen. Onder begeleiding van een ervaren docent uit de praktijk leer je waaruit inkomens zijn opgebouwd en hoe je de inkomstenbelasting berekent. Ook verdiep je je in arbeidsrechten en diverse socialezekerheidsuitkeringen. Je kent de verhouding tussen een werkgever en werknemer en weet welke rechten en plichten hieraan zijn verbonden. Daarbij ontwikkel je je communicatieve vaardigheden, zodat je je management goed kunt adviseren. Kortom, je volgt een allesomvattend programma waarin je het fundament legt voor je verdere carrière binnen de payroll.

Vrijstelling

Dit praktijkgerichte programma wordt verzorgd op HBO-niveau. Indien je dit programma succesvol hebt afgerond, ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bachelor Management Payroll Services van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep.

Doelgroep

Je wilt je graag verder ontwikkelen tot professional op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen. Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd.

Doel en opzet

Dit HBO-programma bestaat uit 6 modules waarin je alles leert over salarisadministratie, inkomsten- en loonbelasting. Het programma wordt verzorgd door ervaren docenten, die zelf actief zijn in de praktijk. Je zult merken dat zij een prettig klankbord vormen. Zo kun je praktijksituaties aan hen voorleggen en overleggen over mogelijke oplossingen of benaderingen. Tijdens inspirerende bijeenkomsten ga je in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases. Je koppelt dit direct aan je eigen werkomgeving. Zo kun je wat je leert direct toepassen en daarvan ook weer leren.

Examentraining

Wil je je slagingskans vergroten? Kies voor een aanvullende examentraining en bereid je optimaal voor op het examen. Tijdens de examentraining oefen je examenvragen en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. De examentrainingen kunnen al tegen een beperkte vergoeding worden gevolgd. Bekijk het aanbod aan examentrainingen op de website.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Payroll Services, Inkomsten- en Loonbelasting

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 18 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.