Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

HBO Projectmanager Duurzame Energieproductie

Actueel en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 1 jaar

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De transitie naar duurzame energie is in volle gang. Voortdurend starten projecten op het gebied van duurzame energieproductie. Dit vraagt om actueel opgeleide mensen met inzicht in mogelijkheden en oplossingen. Wil je bij deze projecten een doorslaggevende rol spelen? Met dit programma ontwikkel je inzicht in duurzame energieproductie en projectmanagement en ben je klaar voor een toekomst in het groeiende werkgebied van duurzame energie.

Doelgroep

Je wilt een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie naar duurzame energie. Je wilt inzicht in duurzame energieproductie en je wilt je ontwikkelen tot een professionele projectmanager in een technische omgeving.

Doel en opzet

Na afloop van dit programma heb je een duidelijk zicht op projectorganisatie en kun je succesvol projecten opstarten, uitvoeren en afronden. Je hebt inzicht in verschillende methodieken en kunt dit in de praktijk toepassen. Daarnaast ga je uitgebreid in op duurzame energieproductie. Je kijkt naar verschillende duurzame mogelijkheden voor opwekking en opslag van energie en de inpassing hiervan in het bestaande elektriciteitsnet. Met deze kennis kun je aan de slag als manager voor projecten op het gebied van duurzame energieproductie. Door de praktijkgerichte aanpak kun je het geleerde meteen in de praktijk toepassen.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Projectmanager Duurzame Energieproductie

Actueel en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.