Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

HBO Salarisadministratie

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 18 maanden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je bent goed met cijfers, accuraat en weet hoe je moet omgaan met vertrouwelijke informatie. Ontwikkel je met het programma HBO Salarisadministratie verder op het gebied van salarisadministratie. In HBO Salarisadministratie leer je een goede salarisadministratie opzetten met kennis en inzicht van actuele wet- en regelgeving. Je leert de regels rondom loonheffingen, arbeidsrechten en sociale zekerheid toepassen en kunt hierover adviseren. Daarnaast verdiep je je in de loonadministratie bij grensarbeid en pensioenen. Na afloop ben je een volwaardig gesprekspartner voor management en directie. Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze businesspartner Markus Verbeek Praehep.

Doelgroep

Je bent werkzaam of ambieert een functie als salarisadministrateur en je wilt je verder ontwikkelen. Met dit programma til je je kennis naar HBO-niveau.

Doel en opzet

In dit praktijkgerichte HBO-programma til je je kennis naar een hoger niveau. Je gaat aan de slag met de verschillende aspecten van loonadministratie. Je vergroot je inzicht in loonheffingen, arbeidsrechten en arbeidsovereenkomsten en je verdiept je in het automatiseren van invoerwerkzaamheden. Daarnaast wordt er tijd besteed aan je communicatieve vaardigheden, want in je functie adviseer je het management en personeel. Aan de hand van praktijkopdrachten koppel je wat je leert direct aan je eigen werkzaamheden. Hierbij word je begeleid door een ervaren docent uit het werkveld.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

HBO Salarisadministratie

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 18 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.