Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Module Loonheffingen VPS

Onderdeel van Vakopleiding Payroll Services (VPS®) - 3 maanden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voor een payrollprofessional is kennis van loonheffingen essentieel. Daarom bieden wij deze module aan. Je verdiept je tijdens deze opleiding in de essentiële onderwerpen, zoals de loonaangifte, de wet- en regelgeving van de dienstbetrekking en loonheffingen. Je leert hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. Deze module is onderdeel van de Vakopleiding Payroll Services (VPS®) en de Vakopleiding Payroll Professional van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep. Daarnaast kan deze module mogelijk worden ingebracht als vrijstelling in onder andere de HBO Bachelor Management Payroll van Markus Verbeek Praehep.

Doel en opzet

Je ontvangt na de opleiding het officiële certificaat Loonheffingen VPS® van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Je hebt kennis van onder andere de loonadministratie, loonaangifte, inkomstenbelasting en het boeteregime. Daarnaast kun je de werkkostenregeling en vrijstellings- en kortingsmogelijkheden inzake loonheffing en premies werknemersverzekeringen toepassen.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Module Loonheffingen VPS

Onderdeel van Vakopleiding Payroll Services (VPS®) - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.