Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Module Plan van Aanpak Afstuderen

Onderdeel van HBO Bachelor Accountancy en HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie - 1 maand

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je op modulaire wijze je diploma voor de HBO Bachelor Accountancy of HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep behalen? Dan schrijf je ook een plan van aanpak voor je afstudeeropdracht. Je kunt je afstudeeropdracht pas uitwerken, als je plan van aanpak is goedgekeurd. Tijdens deze module word je voorbereid op de stappen die je moet ondernemen om een succesvol plan van aanpak te formuleren. Hierbij word je begeleid door een ervaren afstudeerbegeleider.

Doel en opzet

Na de module weet je waaruit een goed plan van aanpak is opgebouwd, waaronder de doelstelling, probleemstelling en je beoogde werkwijze. Daarnaast kun je concreet formuleren hoe je je afstudeeronderzoek zult uitvoeren en welke stappen je zult ondernemen om je onderzoeksvraag te beantwoorden.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Module Plan van Aanpak Afstuderen

Onderdeel van HBO Bachelor Accountancy en HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.