Menu

Praktijkopleiding Makelaar Wonen

De laatste stap tot register makelaar wonen - 5 dagen

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je hebt je verdiept in makelaardij en je hebt al het diploma Specialisatie Makelaar Wonen van SVMNIVO. Dan is het nu tijd voor de volgende en afsluitende stap: gecertificeerd makelaar wonen (RM). Met deze praktijkopleiding ben je uitstekend voorbereid op het laatste examen hiervoor van SVMNIVO. Je gaat tijdens de bijeenkomsten aan de slag met waardebepaling, de verkoopprijsindicatie en verkoopvaardigheden, zodat je na afloop direct aan de slag kunt. Na het behalen van het diploma Praktijkopleiding Makelaar Wonen kun je je certificeren als RM.

Doelgroep

Deze opleiding is de juiste keuze voor jou als je register-makelaar wilt worden en je al in het bezit bent van het diploma Specialisatie Makelaar Wonen van SVMNIVO.

Doel en opzet

Met deze opleiding ben je uitstekend voorbereid op de toets Praktijkopleiding Makelaar Wonen van SVMNIVO. Je krijgt theorie, maar leert ook in de praktijk aan de slag te gaan. Je gaat diep in op hypotheken, waardebepaling en verkoopprijsindicatie. Ook ontwikkel je je op het gebied van conflicthantering, ethiek en personal branding. Je wordt hierbij begeleid door deskundige docenten met veel ervaring. Na de opleiding ben je in staat om aan de slag te gaan als makelaar en kun je duidelijk en goed advies geven aan klanten en opdrachtgevers.

Het studiemateriaal is actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze moderne online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie.

Vooropleiding

Om aan de toets Praktijkopleiding Makelaar Wonen van SVMNIVO te kunnen deelnemen moet je in het bezit zijn van het diploma Specialisatie Makelaar Wonen van SVMNIVO. Ook dit diploma kun je met hulp van NCOI behalen.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 8-10 uur per bijeenkomst.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Praktijkopleiding Makelaar Wonen

De laatste stap tot register makelaar wonen - 5 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.