Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Basisopleiding Praktisch Leidinggeven

Praktische opstap voor teamleiders en nieuwe leidinggevenden - 3 maanden

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je net gestart als leidinggevende? Wil je goed beslagen ten ijs komen en wil je het beste uit de medewerkers halen? Alle belangrijke aspecten die je hiervoor nodig hebt, komen in deze korte en praktijkgerichte opleiding aan bod. Een zeer ervaren docent koppelt samen met jou de theorie aan je eigen praktijksituatie. Je krijgt tijdens deze opleiding inzicht in je positie als startend leidinggevende en beschikt na afronding over basisvaardigheden om je rol optimaal in te vullen.

Doelgroep

Wil je praktisch toepasbare basiskennis ontwikkelen op het gebied van leidinggeven? Dan is deze basisopleiding zeer geschikt voor jou.

Doel en opzet

Je doet in een relatief korte tijd veel kennis en vaardigheden op. Je krijgt inzicht in je nieuwe positie en verantwoordelijkheden. Ook verdiep je je in stijlen van leidinggeven. Je leert onder andere motiveren, coachen, onderhandelen en delegeren. De praktijk staat altijd centraal: de docent koppelt steeds de theorie aan concrete en herkenbare praktijkopdrachten. Hiermee ga je zelf aan de slag. Na afloop worden deze opdrachten uitvoerig en to the point met je besproken.

Ons studiemateriaal is altijd actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Tijdens de opleiding heb je toegang tot onze online leeromgeving. Hier vind je lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met medestudenten en docenten.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Change Manager

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Basisopleiding Praktisch Leidinggeven

Praktische opstap voor teamleiders en nieuwe leidinggevenden - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.