Menu
NCOI Opleidingen - MBO Opleidingen

MBO-programma (1) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden MBO-programma

Praktijkopleiding (2) In een praktijkopleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een deel van je (gewenste) beroep of vak met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (5) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een gedrukte studiegids of online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een carrière in de techniek? Met een MBO-opleiding Technisch kader en Bedrijfsbureau van NCOI ontwikkel je je optimaal en bereid je je uitstekend voor op een lange carrière in de techniek. Lees hieronder meer over onze MBO-opleidingen op dit gebied en over welke mogelijkheden er zijn.

Wat kun je met een MBO-opleiding Technisch kader en Bedrijfsbureau?

In de technische sector is er veel vraag naar goed opgeleide technici. De kans op een baan na het afronden van een technische opleiding is dus groot. Afhankelijk van wat je ambities zijn en voor welke opleiding je kiest, kun je verschillende kanten op met een MBO-opleiding Technisch kader en Bedrijfsbureau. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als werkvoorbereider, technisch tekenaar, commercieel productontwerper of technical engineer.

MBO Vakopleiding Werkvoorbereider voor de Technische Installatie

Een veelgekozen technische opleiding is de MBO Vakopleiding Werkvoorbereider voor de Technische Installatie. Met deze opleiding ontwikkel je je zo breed mogelijk op MBO-niveau als werkvoorbereider. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je offertes opstelt, conceptontwerpen uitwerkt en zorgt dat alles rondom een project in goede banen wordt geleid. Bovendien verdiep je je tijdens deze opleiding in de basisvaardigheden die centraal staan in de installatietechniek en leer je met welke werkomstandigheden en risicofactoren je rekening moet houden. Zo ben je na afloop uitstekend voorbereid op een succesvolle carrière in de techniek.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor onze MBO-opleidingen geldt dat je minimaal moet beschikken over een diploma op MBO-niveau 2, een diploma op VMBO-niveau (kader, gemengd of theoretische leerweg) of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar. Voor onze MBO-programma’s en MBO Vakopleidingen gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Soms is het handig om voor de start van de opleiding al over bepaalde basiskennis te beschikken. Als dit het geval is, staat dit duidelijk vermeld op de opleidingspagina.

Goed te combineren met een baan en een druk privéleven

Bij NCOI begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen bij je leven moet passen. Veel van onze studenten volgen een opleiding naast hun baan en hebben ook nog een druk privéleven. Daarom hebben wij al onze opleidingen zo ontwikkeld dat ze zo flexibel mogelijk zijn. Zo kun je bij NCOI kiezen uit meerdere startmomenten per jaar, 30 opleidingslocaties door heel Nederland en bepaal je zelf je studievariant. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor klassikale lessen, e-learning of virtual classroom. En bevalt de gekozen studievariant je niet? Dan stap je eenvoudig over.