Politievakopleidingen

Geachte Politie medewerker,

Welkom op de informatiepagina van NCOI Opleidingen. Op deze pagina vindt u aanvullende informatie over de opleidingen in ons aanbod en hoe je je hiervoor kunt inschrijven.

Ons aanbod

NCOI Opleidingen biedt landelijk o.a. vakopleidingen aan op het gebied van:

Via bovenstaande links treft u per vakopleiding de meest relevante informatie aan, zoals informatie over de doelgroep, het programma, startmaanden en kosten. Graag informeren wij u ook over verschillende praktische zaken die voor u van belang zijn. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs.

U vindt hier de inhoud, het programma, de planning en de bijbehorende investering.

LET OP! De investering op onze website is exclusief de prijsafspraken die wij met de Politie hebben gemaakt. Deze prijzen kan je opvragen bij onze collega’s via onze contactmogelijkheden.

Inschrijven

U kunt zich rechtstreeks via onze website voor een training en startmoment naar wens inschrijven.

LET OP!: Het is van belang dat u hierbij de volgende gegevens vermeldt in het veld: “Betalingskenmerk”:

  • De afdeling & regio waarvoor u werkzaam bent bij de Politie
  • De KP/Code die u heeft gekregen van de Politie*
  • Het besluitnummer dat u heeft gekregen van de Politie

Op deze manier kunnen wij uw inschrijving op de juiste manier verwerken.

Contact

Voor vragen waarop u het antwoord via de link “Vakopleidingen” niet terugvindt, kunt u telefonisch of via internet contact opnemen met onze adviseurs. NCOI is zowel via het contactformulier als telefonisch bereikbaar, op maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. U wordt op een prettige en deskundige manier geholpen.

*De KP/code en het besluitnummer kunt u opvragen via de Politie. Op het intranet van de Politie vindt u de juiste informatie terug. 

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.