Politievakopleidingen

Geachte Politie medewerker,

Welkom op de informatiepagina van NCOI Opleidingen. Op deze pagina vindt u aanvullende informatie over de opleidingen in ons aanbod en hoe je je hiervoor kunt inschrijven.

Ons aanbod

NCOI Opleidingen biedt landelijk o.a. vakopleidingen aan op het gebied van:

Via bovenstaande links treft u per vakopleiding de meest relevante informatie aan, zoals informatie over de doelgroep, het programma, startmaanden en kosten. Graag informeren wij u ook over verschillende praktische zaken die voor u van belang zijn. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs.

Volg versneld de HBO Bachelor Management

Heeft u in de afgelopen 10 jaar de Operationeel Leidinggevende Leergang succesvol afgerond? Dan kunt u versneld doorstuderen in de HBO Bachelor Management (verkort). In 18 maanden tijd behaalt u zo een erkend Bachelordiploma en legt u een stevig fundament voor uw verdere loopbaan. Wilt u meer informatie over deze opleiding? Via de onderstaande knop downloadt u de brochure van de HBO Bachelor Management (verkort).  

Download de brochure

LET OP! De investering op onze website is exclusief de prijsafspraken die wij met de Politie hebben gemaakt. Deze prijzen kan je opvragen bij onze collega’s via onze contactmogelijkheden.

Inschrijven

U kunt zich rechtstreeks via onze website voor een training en startmoment naar wens inschrijven.

LET OP!: Het is van belang dat u hierbij de volgende gegevens vermeldt in het veld: “Betalingskenmerk”:

  • De afdeling & regio waarvoor u werkzaam bent bij de Politie
  • De KP/Code die u heeft gekregen van de Politie*
  • Het besluitnummer dat u heeft gekregen van de Politie

Op deze manier kunnen wij uw inschrijving op de juiste manier verwerken.

Contact

Voor vragen waarop u het antwoord via de link “Vakopleidingen” niet terugvindt, kunt u telefonisch of via internet contact opnemen met onze adviseurs. NCOI is zowel via het contactformulier als telefonisch bereikbaar, op maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. U wordt op een prettige en deskundige manier geholpen.

*De KP/code en het besluitnummer kunt u opvragen via de Politie. Op het intranet van de Politie vindt u de juiste informatie terug. 

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.