Menu

Safety Journey

Waarom de Safety Journey?

Vind je het, net als wij, belangrijk dat iedereen aan het eind van de werkdag weer veilig en gezond naar huis gaat? Dan ben je het vast met ons eens dat iedereen goed opgeleid moet zijn en blijven als het gaat om veilig werken. Veiligheid is dus niet iets dat je wilt verwaarlozen.

Maar wat je tijdens een training of cursus leert, verdwijnt na een bepaalde tijd langzaam steeds verder naar de achtergrond. Het is belangrijk om dat te voorkomen en dat kan door de lesstof regelmatig te herhalen met korte leermomenten. Om jou hiermee te helpen hebben wij onze speciale Safety Journey ontwikkeld.

Wat is de Safety Journey?

De Safety Journey is een opleidingstraject met verschillende korte leerinterventies. De deelnemers zijn op deze manier over een langere periode structureel met veiligheid bezig. De journey draagt zo niet alleen bij aan meer blijvende kennis over veiligheid, maar ook aan vaardigheden en een hoger bewustzijn ten aanzien van veilig werken. De voordelen op een rijtje:

  • Afwisseling van werkvormen
  • Lesstof blijft beter en langer hangen
  • Werknemers zijn korter weg van hun werkplek
  • Tijd- en kosten-efficiënt

Maatwerk voor elke organisatie

De Safety Journey leent zich zeer goed voor organisaties die hun veiligheidscultuur willen versterken. We kunnen de Safety Journey inrichten op de organisatie door producten toe te voegen en weg te laten. Dat kunnen volledige trainingen zijn of opleidingsmodules die van toepassing zijn in de werkomgeving. 

Door de mogelijkheid om certificerende veiligheidstrainingen aan de journey te koppelen, is het mogelijk tegen lage kosten een gericht en organisatiespecifiek traject aan te bieden. 

Omdat leren in de Safety Journey een frequent karakter krijgt, draagt het bij aan het veiligheidsbewustzijn van medewerkers.

Aanvullende trainingen/certificerende trainingen

De Safety Journey is geschikt voor mensen die vooral operationeel bezig zijn en hun werkzaamheden veilig moeten uitvoeren. Met een aantal plusproducten kun je de Safety Journey ook aanpassen voor mensen die met veiligheid bezig zijn naast hun functie, zoals preventiemedewerkers.

Die plusproducten zijn bijvoorbeeld:

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.