Opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

Op zaterdag 20 januari organiseert NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij jou persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij je past. Daarnaast kun je in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al jouw vragen over het volgen van een opleiding naast je baan. Je zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met je werk en je privésituatie!

aanmelden


Persoonlijk advies maakt kiezen makkelijker

Twijfel je welke opleiding het meest geschikt is voor jou? Dan kun je tijdens de Open Dag een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze deskundige opleidingsadviseurs. Samen met jou kijken zij welke opleiding het beste bij je past. Want hoe beter de opleiding aansluit bij jouw ervaring en ambities, hoe gemotiveerder je bent om het diploma te behalen!

Tip: uw cv bevat veel informatie die de opleidingsadviseur kan helpen samen met jou het optimale opleidingsprogramma te kiezen. Neem je cv dus mee!

Introductieles: dit mag je van onze klassikale opleidingen verwachten

Tijdens de Open Dag kun je een introductieles volgen die wordt gegeven door een van onze ervaren docenten. Je merkt gelijk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan met de theorie en hoeveel energie je krijgt van de interactie met de docent en jouw medestudenten. Let op: het gaat hier om algemene introductielessen, waarin je een beeld krijgt van wat je kunt verwachten van onze opleidingen. Er worden dus geen vakgebiedspecifieke introductielessen gegeven.

Presentatie Studeren bij NCOI

Naast een adviesgesprek met een opleidingsadviseur en een introductieles, kun je ook een presentatie over studeren bij NCOI bijwonen. De ideale manier om antwoord te krijgen op al je praktische vragen!

Kies je tijdvak

Om iedereen de aandacht te geven die hij verdient, is de dag ingedeeld in 3 tijdvakken. Tijdens een tijdvak is er vrije inloop. Je kunt dus zelf bepalen op welk moment in een tijdvak je binnenkomt. Gedurende een tijdvak kun je in gesprek gaan met een opleidingsadviseur. Of een van de introductielessen, die continu worden verzorgd, bijwonen.

Je kunt kiezen uit de volgende tijdvakken:

  • Tijdvak 1: 10.00 - 12.00 uur
  • Tijdvak 2: 13.00 - 15.00 uur
  • Tijdvak 3: 15.00 - 17.00 uur
 

Verzeker jezelf van een plek en meld je meteen aan.

aanmelden


We zien je graag op zaterdag 20 januari!

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.