Menu
NCOI Opleidingen

Opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

Op zaterdag 20 januari organiseert NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan. U zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met uw werk en uw privésituatie!

aanmelden


Persoonlijk advies maakt kiezen makkelijker

Twijfelt u welke opleiding het meest geschikt is voor u? Dan kunt u tijdens de Open Dag een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze deskundige opleidingsadviseurs. Samen met u kijken zij welke opleiding het beste bij u past. Want hoe beter de opleiding aansluit bij uw ervaring en ambities, hoe gemotiveerder u bent om het diploma te behalen!

Tip: uw cv bevat veel informatie die de opleidingsadviseur kan helpen samen met u het optimale opleidingsprogramma te kiezen. Neem uw cv dus mee!

Introductieles: dit mag u van onze klassikale opleidingen verwachten

Tijdens de Open Dag kunt u een introductieles volgen die wordt gegeven door een van onze ervaren docenten. U merkt gelijk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan met de theorie en hoeveel energie u krijgt van de interactie met de docent en uw medestudenten. Let op: het gaat hier om algemene introductielessen, waarin u een beeld krijgt van wat u kunt verwachten van onze opleidingen. Er worden dus geen vakgebiedspecifieke introductielessen gegeven.

Presentatie Studeren bij NCOI

Naast een adviesgesprek met een opleidingsadviseur en een introductieles, kunt u ook een presentatie over studeren bij NCOI bijwonen. De ideale manier om antwoord te krijgen op al uw praktische vragen! 

Kies uw tijdvak

Om iedereen de aandacht te geven die hij verdient, is de dag ingedeeld in 3 tijdvakken. Tijdens een tijdvak is er vrije inloop. U kunt dus zelf bepalen op welk moment in een tijdvak u binnenkomt. Gedurende een tijdvak kunt u in gesprek gaan met een opleidingsadviseur. Of een van de introductielessen, die continu worden verzorgd, bijwonen.

U kunt kiezen uit de volgende tijdvakken:

  • Tijdvak 1: 10.00 - 12.00 uur
  • Tijdvak 2: 13.00 - 15.00 uur
  • Tijdvak 3: 15.00 - 17.00 uur

Verzeker uzelf van een plek en meld u meteen aan.

aanmelden


We zien u graag op zaterdag 20 januari!

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.