Menu
NCOI Opleidingen - Marketing, Inkoop & Projectmanagement

Growth Hacking

Ontwikkel de skills om de groei van uw bedrijf te beïnvloeden - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Elk bedrijf wil zijn klantenbestand laten groeien. Maar hoe pakt u dat aan? Het antwoord: growth hacking. De marketeer van de toekomst gebruikt A/B-testen, website analytics en SEO om aan te sluiten bij de behoeften van de klant. Maar hoe trekt u nieuwe klanten aan? In deze training ontdekt u hoe gerenommeerde bedrijven te werk zijn gegaan. Aan de hand van voorbeelden doet u inspiratie op om nieuwe klanten aan te trekken.

Uw resultaat

Na de training kunt u gebruikersdata analyseren en weet u hoe u de klantervaring optimaliseert. U bent zich bewust van de user experience en past uw communicatie hierop aan. Daarnaast bedenkt u unieke strategieën om nieuwe gebruikers aan te trekken.

Doelgroep

U bent (online) marketeer, product owner of IT-engineer en wilt de gebruikservaring van uw klanten optimaliseren en nieuwe klanten aanspreken.

Aanpak

Deze training is sterk praktijkgericht. Zo werkt u onder toeziend oog van een ervaren growth hacker opdrachten uit die u inzicht geven in het gedrag van uw klanten. U leert met welke gegevens u de ervaringen van bezoekers met uw organisatie kunt optimaliseren en hoe u de gebruiksvriendelijkheid test. Succesverhalen van andere bedrijven inspireren u om outside-the-box te denken in het benaderen van nieuwe klanten. De aansprekende opdrachten zijn direct toepasbaar in uw eigen werkomgeving.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Growth Hacking'.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Wat is growth hacking?

 • Interessante growth hacking cases
 • De onderdelen van growth hacking

Data driven marketing

 • Welke data is nuttig?
 • Customer journey
 • Lead generatie
 • Hoe analyseert u uw resultaten?

Optimalisatie

 • Usability testing
 • UX design

Kanalen

 • Viral modellen
 • Traction channels – met welke (nieuwe) kanalen haal ik online groei?
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen.

 • 6 en 13 januari 2020
 • 4 en 11 maart 2020
 • 14 en 28 mei 2020
 • 24 en 31 juli 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.125,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Growth Hacking

Ontwikkel de skills om de groei van uw bedrijf te beïnvloeden - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.