Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Introductie in de Werktuigbouw (I-WTB)

Ontdek de basis van werktuigbouwkunde - online

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze training krijg je een algehele kijk op het vakgebied werktuigbouwkunde. Zo besteed je aandacht aan verbindingsprincipes en raak je bekend met verschillende aandrijftechnieken zoals hydrauliek en pneumatiek. Ook verdiep je je in het onderhouden van apparaten en installaties.

Je resultaat

Na de training bezit je de basiskennis van werktuigbouwkunde. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Het onderhouden en meten van apparaten en installaties
  • Het beheersen van de basiskennis in de werktuigbouw
  • Het toepassen van diverse aandrijftechnieken
  • Het gebruiken van verschillende verbindingsprincipes

Na het afloop van training Introductie in de Werktuigbouw bezit je voldoende vaardigheden om een training, vakopleiding of opleiding op MBO-niveau 2/3 te gaan volgen in de richting werktuigbouwkunde.

Voor wie?

Je hebt weinig ervaring in de werktuigbouwkunde, maar ambieert een functie binnen dit vakgebied. Of je werkt in een ander technisch vakgebied en wilt graag de basiskennis beheersen. Je wilt graag beter begrip krijgen van werktuigbouwkundige terminologie of een betere gesprekspartner worden voor werktuigbouwtechnici.

Introductie in de Werktuigbouw (I-WTB)

Ontdek de basis van werktuigbouwkunde - online

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.