Menu
NCOI Opleidingen - Zorg & Medisch

Medisch Rekenen

Praktijkgericht aan de slag met rekenen in de zorg - 3 maanden

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Veel studenten willen heel graag in de zorg werken, maar zien op tegen het medisch rekenen. Met deze opleiding hoeft dat niet. Met behulp van onze online tool kun je eindeloos oefenen tot je alle onderwerpen beheerst. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met het berekenen van iemands BMI, het bepalen van de vochtbalans en het rekenen met zuurstoftoediening. De tool herkent op welke punten jij meer begeleiding nodig hebt en past zich aan je leertempo aan.

Doelgroep

Heb je in je beroep regelmatig te maken met cliënten die medicatie gebruiken? En wil je je rekenvaardigheden verder ontwikkelen naar het hoogste MBO-niveau, zodat je zeker weet dat je altijd de juiste dosis toedient? Dan is deze training op MBO-niveau 4 uitermate geschikt voor jou.

Aanpak

In dit programma verdiep je je in procenten, promilles en verschillende eenheden. Je leert onder andere berekenen hoe je met de juiste hoeveelheden medicatie oplost en verdunt. Ook ga je aan de slag met het meten van de vochtbalans, zodat je weet hoeveel zuurstof je kunt toedienen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden pas je het geleerde direct toe binnen je werkomgeving. Zo word je uitstekend voorbereid op een functie binnen de zorg.

Medisch Rekenen

Praktijkgericht aan de slag met rekenen in de zorg - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.