Menu

Powerboost Presentatievaardigheden

Zelfverzekerder en overtuigender presenteren - 0.5 dag

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Toe aan een korte, snelle leerimpuls om je kennis van presenteren een boost te geven? Schrijf je dan nu in voor deze Powerboost! Tijdens deze Powerboost verdiep je je onder andere in de structuur en opbouw van een presentatie. Binnen een dagdeel krijg je van de trainer theorie aangeboden die je kennis weer een boost geeft. In korte werkvormen oefen je direct met het geleerde, zodat jij je presentatievaardigheden kunt versterken. Na afloop van de Powerboost ben jij er weer klaar voor om jouw vaardigheden effectief in praktijk te brengen.

Je resultaat

Na afloop van deze Powerboost heb je je kennis rondom presentatievaardigheden opgefrist, waaronder de opbouw en structuur van een presentatie. Je hebt je inzicht vergroot in hoe je jouw presentatievaardigheden kunt versterken in de praktijk. En je beschikt over praktische tips om de theorie in praktijk te brengen.

Doelgroep

Deze Powerboost is geschikt voor iedereen die zijn kennis van presenteren wil opfrissen. Je hebt bijvoorbeeld eerder een training gevolgd voor presentatievaardigheden of wilt je in korte tijd snel ontwikkelen op dit gebied door middel van een korte leerimpuls.

Voor deelname aan deze training is enige voorkennis op het gebied van presentatievaardigheden noodzakelijk.

Aanpak

In een korte maar intensieve training krijg je theorie aangereikt die voor jou van belang is. De trainer neemt je mee in de opbouw en kracht van een presentatie en laat je direct oefenen met het toepassen van relevante presentatievaardigheden. De Powerboost is praktisch en concreet. Dit betekent dat we altijd een vertaalslag maken naar jouw werkpraktijk en hoe jij de kennis en vaardigheden kunt toepassen om jouw effectiviteit te vergroten. Je sluit de Powerboost af met een actieplan om het geleerde in praktijk te brengen. Zo stimuleren we je om na de Powerboost je leerproces voort te zetten.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Powerboost Presentatievaardigheden

Zelfverzekerder en overtuigender presenteren - 0.5 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.