Menu

SRM Search Marketing Specialist

Zorg voor optimale zichtbaarheid in zoekmachines - 6 maanden

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe ontdek je op welke termen je doelgroep zoekt? En hoe kun je de content van je website hierop aanpassen? Deze vragen worden beantwoord tijdens de unieke opleiding SRM Search Marketing Specialist van onze businesspartner SRM. Je gaat aan de slag met de vindbaarheid van je website door je te verdiepen in zoekmachineoptimalisatie en -marketing. Door de unieke samenstelling van deze vakopleiding leer je naast geavanceerde tools ook de laatste trends en ontwikkelingen waardoor je je zoveel mogelijk kunt onderscheiden in de arbeidsmarkt. Dankzij onze praktijkgerichte aanpak zul je concrete resultaten zien en ben je direct van toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

Je resultaat

Je kunt unieke content genereren om zo een potentiële doelgroep aan te spreken en het bereik van je website te vergroten. Tevens weet je hoe je de kwaliteitsscore van je advertenties kunt optimaliseren door de juiste strategische opzet toe te passen op je campagnes. Je kunt een effectieve SEO-strategie bedenken en implementeren om zo je content te blijven optimaliseren. Ook weet je rapportages uit te draaien van je bezoekersstromen om de vindbaarheid van je website te analyseren.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die zich wil specialiseren op het gebied van SEO en SEA. Je bent contentmanager, (online) marketeer of online communicatiespecialist en je wilt je graag verder ontwikkelen tot SEO/SEA-expert.

Deze opleiding wordt verzorgd op B en C-niveau, hét niveau voor de medior marketing- en communicatieprofessionals die op operationeel niveau binnen hun organisatie willen werken en hun kennis op tactisch en strategisch niveau willen toepassen.

Doel en opzet

Tijdens deze opleiding raak je bekend met het belang van de toenemende kracht van search engine marketing. Je leert hoe je meer conversie stimuleert door dieper in te gaan op onderwerpen als zoekmachinemarketing, strategische campagnes en bezoekersstromen. De opleiding bestaat uit 6 modules. De combinatie van deze modules zorgt ervoor dat je zowel de basis als de geavanceerde mogelijkheden kent van SEO en SEA. Dit alles onder leiding van ervaren en deskundige docenten, die zelf actief zijn in de marketingpraktijk. Tot slot heb je 2 begeleidingsbijeenkomsten die je voldoende voorbereiden op de integrale eindopdracht.

SRM Search Marketing Specialist

Zorg voor optimale zichtbaarheid in zoekmachines - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.