Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Training Beloningsbeleid PE

Leer hoe je het juiste beloningssysteem toepast binnen je organisatie - 1 dag

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met een sterk beloningssysteem motiveer je personeel en verhoog je de productiviteit en betrokkenheid. Daarom ga je in deze praktijkgerichte Training Beloningsbeleid PE aan de slag met het beloningsbeleid van je organisatie. Je doet nieuwe kennis en vaardigheden op om het beloningsbeleid in je organisatie te versterken. Daarbij leer je onder andere over de verschillende soorten beloningen en welke gevolgen de implementatie van beloningsbeleid heeft. Met de praktijkgerichte aanpak van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep pas je wat je leert direct toe binnen je eigen werkomgeving. Je ziet dan ook meteen wat deze training je oplevert. Bovendien behaal je met deze training NIRPA-punten, waarmee je direct voldoet aan je PE-verplichting.

Je resultaat

Na afronding van deze training heb je nieuwe kennis en vaardigheden om het beloningsbeleid in je organisatie te versterken en kun je dit direct toepassen binnen je eigen werkomgeving.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die in aanraking komt met beloningsbeleid en zijn kennis hierover wil actualiseren. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

In deze training ga je op zeer praktijkgerichte wijze aan de slag met de thema’s van beloningsbeleid. Je verdiept je in functiewaardering, salarisschalen en loonsverhoging. Ook administratieve en organisatorische gevolgen van beloningsbeleid komen aan bod. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. De training wordt verzorgd in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor permanente educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Het aantal punten dat behaald wordt, wordt na beoordeling door NIRPA bekendgemaakt.

Training Beloningsbeleid PE

Leer hoe je het juiste beloningssysteem toepast binnen je organisatie - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.