Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Training DGA voor Salarisadministrateurs en Beloningsadviseurs PE

Korte, praktijkgerichte training met direct resultaat - 1 dag

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vanuit je rol als financieel professional weet je dat de Belastingdienst extra aandacht besteedt aan directeur-grootaandeelhouders (DGA's). Een DGA stelt zijn eigen salaris vast, kent zichzelf dividend toe en leent geld bij zijn eigen bv. De Belastingdienst ziet daarom streng toe op de salarisadministratie, de sociale verzekeringen en de inkomstenbelasting van de DGA. Aan jou als financieel adviseur de belangrijke taak om hen tijdig en volledig te adviseren op dit gebied. Kies daarom voor deze training van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep en verdiep je in de meest actuele wet- en regelgeving voor de DGA.

Je resultaat

Na afronding van deze training bezit je alle essentiële kennis, inzichten en vaardigheden op het gebied van wet- en regelgeving voor de DGA. Je bent in staat om DGA's overtuigend te adviseren.

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor de financieel professional die te maken heeft met de directeur-grootaandeelhouder van een vennootschap. De training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

In deze training ontwikkel je in een relatief korte periode essentiële kennis, inzichten en vaardigheden op het gebied van wet- en regelgeving voor de DGA. De belangrijkste thema's komen aan bod, waaronder het lenen van en aan het bedrijf en uitkeringen bij arbeidsongeschiktheid en overlijden. Met de kennis die je hierbij opdoet, kun je DGA's overtuigend adviseren. De theorie werk je uit in herkenbare praktijkopdrachten. Je merkt dan ook direct wat deze training jou oplevert. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor permanente educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Het aantal punten dat behaald wordt, wordt na beoordeling door NIRPA bekendgemaakt.

Training DGA voor Salarisadministrateurs en Beloningsadviseurs PE

Korte, praktijkgerichte training met direct resultaat - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.