Menu

Voordelig studeren dankzij Twents Fonds

voor Vakmanschap

Woont u in Twente en wilt u uw zelf door een scholing tot en met maximaal MBO niveau 4 verder ontwikkelen? Dan kunt u gebruikmaken van de persoonlijke scholingscheques van Twents Fonds voor Vakmanschap.

Wat is Twents Fonds voor Vakmanschap?

De arbeidsmarkt in de regio Twente verandert in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap is belangrijk om werknemers én de Twentse economie vitaal te houden. Daarom maken ondernemers, onderwijs en overheid het met Twents Fonds voor Vakmanschap het voor uw mogelijk om u te blijven te ontwikkelen.

Voor wie zijn de scholingscheques?

De scholingscheque is er voor werkenden, zzp’ers en werkzoekenden uit Twente die zich willen om-, her- of bijscholen op MBO-niveau. U kunt uw cheque gebruiken om u verder te ontwikkelen binnen uw eigen vakgebied, maar ook om uwzelf klaar te stomen voor een ander beroep.

Voorwaarden:

  • U woont in Twente
  • De gewenste scholing is tot maximaal MBO niveau 4
  • Er is geen/onvoldoende financiering beschikbaar uit andere fondsen of regelingen om uw opleiding van te betalen
  • U volgt uw opleiding bij een erkende onderwijsinstelling.


Hoe werkt het?

U vraagt een loopbaangesprek aan bij een loopbaanconsulent van het Leerwerkloket Twente of het Loopbaanstation. Zij beoordelen of u aan alle voorwaarden voldoet en in aanmerking komt voor een scholingscheque. Vervolgens stellen samen een scholingsplan op. Ook tijdens uw opleiding blijven jullie in contact.

Haal het maximale uit uw scholingscheque!

NCOI heeft een aantal bijzonder interessante opleidingspakketten ontwikkeld die precies aansluiten bij het initiatief van Twents Fonds voor Vakmanschap. Het gaat om bijscholings- en omscholingsprogramma’s in de vakgebieden IT, Techniek, Transport/Logistiek, Dienstverlening en Zorg. Deze programma’s zijn zo samengesteld dat ze de belangrijkste onderwerpen uit het vakgebied behandelen. En het mooiste eraan? U kunt ze volledig betalen met uw persoonlijke scholingscheque!

Aanmelden voor een omscholingsprogramma

Onderstaande opleidingen komen mogelijk in aanmerking voor het Twents Fonds voor Vakmanschap. Wilt u zich direct aanmelden voor een van onderstaande omscholingsprogramma? Ga dan snel naar www.twentsfondsvoorvakmanschap.nl en vul daar het belangstellingsformulier van Twents Fonds voor Vakmanschap in. Er wordt dan spoedig contact met u opgenomen.


Dienstverlenend

Zorg

Transport en Logistiek

IT

Techniek

Belangstellingsformulier

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.