Voordelig studeren dankzij Twents Fonds voor Vakmanschap

Woon je in Twente en wil je je zelf door een scholing tot en met maximaal MBO niveau 4 verder ontwikkelen? Dan kun je gebruikmaken van de persoonlijke scholingscheques van Twents Fonds voor Vakmanschap.

Wat is Twents Fonds voor Vakmanschap?

De arbeidsmarkt in de regio Twente verandert in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap is belangrijk om werknemers én de Twentse economie vitaal te houden. Daarom maken ondernemers, onderwijs en overheid het met Twents Fonds voor Vakmanschap het voor je mogelijk om je te blijven te ontwikkelen.

Voor wie zijn de scholingscheques?

De scholingscheque is er voor werkenden, zzp’ers en werkzoekenden uit Twente die zich willen om-, her- of bijscholen op MBO-niveau. Je kunt je cheque gebruiken om je verder te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied, maar ook om jezelf klaar te stomen voor een ander beroep.

Voorwaarden:

  • Je woont in Twente
  • De gewenste scholing is tot maximaal MBO niveau 4
  • Er is geen/onvoldoende financiering beschikbaar uit andere fondsen of regelingen om je opleiding van te betalen
  • Je volgt je opleiding bij een erkende onderwijsinstelling.


Hoe werkt het?

Je vraagt een loopbaangesprek aan bij een loopbaanconsulent van het Leerwerkloket Twente of het Loopbaanstation. Zij beoordelen of je aan alle voorwaarden voldoet en in aanmerking komt voor een scholingscheque. Vervolgens stellen samen een scholingsplan op. Ook tijdens je opleiding blijven jullie in contact.

Haal het maximale uit je scholingscheque!

NCOI heeft een aantal bijzonder interessante opleidingspakketten ontwikkeld die precies aansluiten bij het initiatief van Twents Fonds voor Vakmanschap. Het gaat om bijscholings- en omscholingsprogramma’s in de vakgebieden IT, Techniek, Transport/Logistiek, Dienstverlening en Zorg. Deze programma’s zijn zo samengesteld dat ze de belangrijkste onderwerpen uit het vakgebied behandelen. En het mooiste eraan? Je kunt ze volledig betalen met je persoonlijke scholingscheque!

Aanmelden voor een omscholingsprogramma

Onderstaande opleidingen komen mogelijk in aanmerking voor het Twents Fonds voor Vakmanschap. Wil je je direct aanmelden voor een van onderstaande omscholingsprogramma? Ga dan snel naar www.twentsfondsvoorvakmanschap.nl en vul daar het belangstellingsformulier van Twents Fonds voor Vakmanschap in. Er wordt dan spoedig contact met je opgenomen.


Dienstverlenend

Zorg

Transport en Logistiek

IT

Techniek

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.