VCA

Met een VCA-cursus haalt u het VCA-diploma om te mogen werken op risicovolle werkplekken in branches als de bouw, de chemische industrie en met elektrotechniek en procesbesturing. NCOI Veiligheid biedt verschillende VCA-cursussen aan. U kunt VCA Basisveiligheid (B-VCA) en VCA voor Leidinggevenden (VOL-VCA) zelfs als VCA-onlinecursus volgen. Na het volgen van een VCA-opleiding beschikt u over kennis van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en kunt u werken volgens de VCA-richtlijnen.

VCA voor Leidinggevenden (VOL-VCA)

Het VOL-VCA-diploma is voor leidinggevende medewerkers en zzp’ers. Werkt u dagelijks volgens de VCA-richtlijnen of is uw VOL-VCA-diploma (bijna) verlopen? Volg dan de veiligheidscursus VCA voor Leidinggevenden (VOL-VCA) 1-daagse. Als u een voldoende haalt voor het examen aan het eind van de cursusdag, bent u (weer) voor 10 jaar gecertificeerd.

Bekijk de planning - VCA voor Leidinggevenden (VOL-VCA)

VOL-VCA Examen

Heeft u al best veel kennis op het gebied van VCA-veiligheid en durft u het aan om direct examen te doen? Kies dan voor VOL-VCA-examen en ga direct op voor uw VOL-VCA-diploma.

Bekijk de planning - VCA voor Leidinggevenden (VOL-VCA) examen

Heeft u al best veel kennis op het gebied van ­VCA-veiligheid en wilt u zich zelfstandig voorbereiden en snel examen doen? Kies dan voor VOL-VCA met boek en examen. U ontvangt het lesboek dat aansluit op uw examen, zodat u zichzelf kunt voorbereiden voordat u opgaat voor uw VOL-VCA-diploma.

Bekijk de planning - VOL-VCA met boek en examen

E-learning VOL-VCA

Met e-learning kunt u de lessen om u voor te bereiden op het VOL-VCA-examen op afstand volgen. Zo doorloopt u de opleiding VCA-online volledig zelfstandig, in uw eigen tijd en tempo. U kunt op ieder willekeurig moment starten.

Bekijk de planning – VOL-VCA e-learning + examen

VCA Basisveiligheid (B-VCA)

VCA Basis is een diploma op het gebied van veilig en gezond werken voor uitvoerende medewerkers. Werkt u dagelijks volgens de VCA-richtlijnen en is uw diploma Basisveiligheid VCA (bijna) verlopen? Tijdens de 1-daagse VCA-opleiding VCA Basisveiligheid (B-VCA) 1-daagse leert u alles over arbowetgeving, gevaarlijke stoffen en etikettering en brand- en explosiegevaar. Ook leert u hoe u veilig werkt in een besloten ruimte, of op hoogte en hoe en wanneer u persoonlijke beschermingsmiddelen moet gebruiken.

Bekijk de planning - VCA Basisveiligheid (B-VCA) 1-daagse

B-VCA Examen

Met het VCA-diploma toont u aan dat u de nodige kennis bezit van VGM ­ (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en daarmee dus ook rekening houdt tijdens uw werk. Heeft u al best veel kennis op het gebied van VCA-veiligheid en durft u het aan om direct examen te doen? Kies dan voor B-VCA Examen en ga direct op voor uw B-VCA-diploma.

Bekijk de planning - VCA Basisveiligheid (B-VCA) examen

Heeft u al best veel kennis op het gebied van VCA Basisveiligheid en wilt u zich zelfstandig voorbereiden en snel examen doen? Kies dan voor B-VCA met boek en examen. U ontvangt het lesboek dat aansluit op uw examen, zodat u zichzelf kunt voorbereiden voordat u opgaat voor uw B-VCA-diploma.

Bekijk de planning - B-VCA met boek en examen

B-VCA Klassikaal

U kunt de opleiding VCA Basisveiligheid (B-VCA) op verschillende locaties door heel het land klassikaal volgen.

Bekijk de planning - VCA Basisveiligheid (B-VCA) 1-daagse

B-VCA-E-learning

Met e-learning kunt de lessen om u voor te bereiden op het VCA-examen op afstand volgen. Zo doorloopt u de opleiding VCA-online volledig zelfstandig, in uw eigen tijd en tempo. U kunt op ieder willekeurig moment starten.

Bekijk de planning - VCA Basisveiligheid (B-VCA) e-learning + Examen

Basisveiligheid Voorleesexamen

Heeft u een training B-VCA gevolgd of de juiste kennis door ervaring opgedaan, maar heeft u moeite met lezen? Dan is het VCA Basisveiligheid (B-VCA) voorleesexamen heel geschikt voor u.

Bekijk de planning - VCA Basisveiligheid (B-VCA) voorleesexamen
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.