Versneld een HBO-Associate-degreegetuigschrift halen naast je baan

Je hebt je MBO-diploma niveau 4 behaald en staat te popelen om je eigen inkomen te verdienen. Daarbij ken je de waarde van een HBO-diploma en wil je verder studeren om je loopbaan een vliegende start te geven. Kies daarom voor een leer-werkopleiding bij Ad Academy en combineer werken met studeren. Met vier dagen werken en een dag naar school per week haal je niet in twee, maar in anderhalf jaar een officieel erkend HBO-Associate-degreegetuigschrift.

Hoe werkt dat?

Je kunt na het behalen van je MBO-diploma niveau 4 meteen aan de slag in een betaalde baan en daarnaast in anderhalf jaar een Associate-degreegetuigschrift behalen. Als je zelf nog geen werk hebt gevonden zorgen wij voor een baan bij de start van je opleiding. En wil je tijdens je opleiding switchen van baan? Geen probleem, want daar helpen we je ook bij. Na je opleiding blijf je er gewoon werken, of helpen we je met het vinden van jouw droombaan. Zo blijf je ook na de opleiding recht houden op baanbemiddeling. Stel, je hebt je diploma gehaald en na een aantal jaar werken ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Dan kun je weer contact met ons opnemen en helpen we je bij het vinden van die nieuwe baan.

Welke opleidingen?

Je kunt uit de volgende opleidingen kiezen:

1. HBO Associate degree Management in de zorg

Heb je affiniteit met de zorg en ambieer jij een managementpositie? Dan is de HBO Associate degree Management in de Zorg de opleiding voor jou. Binnen de zorgsector gaan de veranderingen razendsnel. Je leert hoe je met slimme innovaties en beslissingen je cliënten en patiënten zo goed mogelijk van dienst kunt zijn. Ook ontwikkel je je eigen visie op leiderschap en management. Deze opleiding biedt praktische handvatten om succesvol te gaan werken als afdelingshoofd, teamleider of zorgcoördinator binnen een zorginstelling of welzijnsorganisatie.

2. HBO Associate degree Human Resource Management

Wil jij ervoor zorgen dat medewerkers plezier hebben in hun werk, hun talenten kunnen ontwikkelen en dat de organisatie als geheel zo optimaal mogelijk functioneert? In deze opleiding ga je op een praktijkgerichte manier aan de slag met onder meer recruitment en personeelsplanning, talentontwikkeling en HRD, arbeidsrecht en HR-administratie. Je leert deze werkzaamheden op HBO-niveau uit te voeren. 

3. HBO Associate degree Commerciële Economie

Hoe zet je een product en/of merk zo goed mogelijk in de markt en hoe zorg je daarbij voor goede (verkoop)resultaten? In deze opleiding ga je op een praktijkgerichte manier aan de slag met onder meer marketingcommunicatie, productontwikkeling, marktanalyse en koopgedrag. Zo leer je op hoog niveau meedenken over klantbehoeften en ontwikkelingen in de markt. Je leert proactief een manager van een marketing- of salesafdeling te ondersteunen. Zo ben je direct van meerwaarde voor iedere organisatie.

4. HBO Associate degree Ondernemerschap en Retail Management

Wil je je in korte tijd ontwikkelen tot succesvol bedrijfsleider of zelfstandig ondernemer in de retail? Deze opleiding biedt een aantrekkelijke combinatie van vakken op het gebied van marketing, sales en ondernemerschap. Je gaat op een praktijkgerichte manier aan de slag met onder meer retailmanagement, retailmarketing en (online) winkelbeheer. Zo leer je op hoog niveau meedenken over het managen van een winkel en het inspelen op de klantbehoeften. Je leert proactief een manager van een marketing- of salesafdeling te ondersteunen. Zo ben je direct van meerwaarde voor een midden- of kleinbedrijf.

Meer weten? Kom naar de Open Avond

Wil je meer weten over de opleidingen en Ad Academy? Kom naar een van de Open Avonden van Ad Academy. We vertellen je dan alles over dit unieke leer-werktraject met de volgende voordelen:

  • In anderhalf jaar een Ad-getuigschrift;
  • Baangarantie vanaf de start van je opleiding;
  • Baanbemiddeling voor de rest van je carrière;
  • Per week een dag naar school en vier dagen werken;
  • Met het inkomen kun je de opleiding betalen;
  • Meerdere startmomenten per jaar.
Aanmelden Open Avond

Heb je nu al vragen of wil je persoonlijk opleidingsadvies? Neem vrijblijvend contact op met onze opleidingsadviseurs via nummer 035 − 7 506 103.

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.