Webinar opleidingssubsidies voor werkgevers

Webinar opleidingssubsidies voor werkgevers

Investeren in de ontwikkeling van je medewerkers kan jou als werkgever veel opleveren. Denk bijvoorbeeld aan beter gemotiveerde medewerkers, betere resultaten en duurzamere inzetbaarheid. Maar hoe bekostig je het opleiden en ontwikkelen van medewerkers? Er zijn diverse subsidies en financiële regelingen waardoor het voor jou als werkgever financieel een stuk gunstiger wordt. Wil je hier meer over weten?

Op donderdag 24 juni organiseert NCOI Opleidingen van 15.00 tot 15.30 uur het webinar ‘Subsidiemogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling van jouw medewerkers’. Meld je nu aan en ontdek welke fiscale voordelen van toepassing kunnen zijn op jouw organisatie en medewerkers. Deelname is kosteloos.
Aanmelden webinar

Hoe ziet het programma eruit?

Sprekers Raoul Hosli (inhoudsdeskundige en adviseur op het gebied van subsidies bij Considium) en Justus van Ebbenhorst Tengbergen (directeur portfoliomanagement en  control bij NCOI) vertellen je tijdens het webinar alles over de verschillende subsidies en mogelijkheden om te investeren in de ontwikkeling van medewerkers. 

Onderwerpen die onder andere aan bod zullen komen zijn:

  • Wat kan ik doen aan opleiding of ontwikkeling van mijn medewerkers?
  • Welke subsidies zijn er en hoe weet ik of we hiervoor in aanmerking komen?
  • Hoe vraag ik een subsidie aan en waar moet ik op letten?
  • Kan ik subsidies combineren?

Hopelijk tot donderdag 24 juni!
Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.