Welke opleidingsvariant past bij jou?

Welke opleidingsvariant past bij jou?

Bij NCOI Opleidingen geloven we in flexibel onderwijs. Het volgen van een opleiding moet in je leven passen. Zo wordt studeren naast een baan en een druk privéleven namelijk behapbaar én haalbaar. Daarom kun je bij NCOI altijd kiezen uit meerdere opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je bepaalt zelf welke variant het beste bij jou past. Hieronder vertellen we je meer over de varianten en de mogelijkheden.

Bepaal zelf je opleidingsvariant en switch indien nodig

Of je nu klassikaal studeert op een leslocatie, live via de computer les volgt of zelfstandig de opleiding doorloopt in een e-learning. Al onze opleidingsvarianten zijn gelijk aan elkaar. Welke variant je ook kiest, de inhoud van de opleiding is altijd hetzelfde. Net als de opdrachten, cases en examens. 

Een van de voordelen van studeren bij NCOI is dat je tussendoor altijd kunt veranderen van opleidingsvariant. Dit noemen we de switchgarantie. Volg je bijvoorbeeld de e-learningvariant, maar wil je bij de volgende module liever lessen via Virtual Classroom volgen? Dan kun je moeiteloos en zonder extra kosten switchen van variant. En wil je op een later moment toch liever weer e-learning volgen? Dan is dat ook geen probleem. Zo kun je voortdurend je opleiding zo aanpassen dat het past bij waar jij op dat moment behoefte aan hebt en wat past in je leven. 

Virtual Classroom: live les via de computer

Wil je liever niet reizen voor je opleiding? Of wil je, om wat voor reden dan ook, liever geen les volgen op een leslocatie? Dan biedt onze opleidingsvariant Virtual Classroom uitkomst! Bij Virtual Classroom volg je namelijk live via de computer les. Deze lessen zijn klassikaal in een groep. Je kunt dus nog steeds leren van en samenwerken met medestudenten. Simpel gezegd is het klassikaal onderwijs, maar dan vanuit huis. Omdat Virtual Classroom efficiënter werkt, zijn de lessen korter. 

Zelfstandig studeren in een e-learning

Voor wie graag zelfstandig en in zijn of haar eigen tempo studeert, is er de e-learningvariant. Daarmee volg je de opleiding zonder bijeenkomsten en studeer je in de vorm van geplande modules in je eigen tijd, onder begeleiding van een docent op afstand. Je bepaalt dus grotendeels zelf wanneer je studeert en dat geeft je veel vrijheid. 

Of toch liever klassikaal?

Bij NCOI kun je klassikale lessen volgen op meer dan 30 leslocaties door heel Nederland. Je kunt de lessen op 3 momenten volgen: doordeweeks overdag, ‘s avonds of op zaterdag. Bij de dagvariant volg je maximaal 1 dagbijeenkomst per 2 weken. Bij de avondvariant heb je elke week een avond les. We werken altijd met kleine groepen, zodat er volop aandacht is voor jouw werkpraktijk en de docent je goed kan begeleiden. Ook met de huidige coronamaatregelen kun je nog altijd klassikale lessen volgen. Onze leslocaties voldoen volledig aan alle maatregelen, waardoor je altijd op een veilige manier les hebt. 

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.