Rabobank

De laatste tijd zien we bij bankpersoneel in het kader van employability een stijgende behoefte aan HBO-opleidingen. Het gaat daarbij om zowel deelopleidingen als volledige geaccrediteerde Bacheloropleidingen.
Speciaal voor alle Rabobank-medewerkers bij een lokale bank organiseert NCOI Opleidingsgroep regionale voorlichtingsbijeenkomsten over deze opleidingen.

Voorlichtingsavonden

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomsten informeren we medewerkers over de HBO-opleidingsmogelijkheden in het algemeen en in het bijzonder over een speciaal voor adviseurs bedoelde leergang, die is ontwikkeld in samenspraak met Rabobank Learning Center.

HBO Leergang Financial Services Management

Speciaal voor medewerkers met een adviesfunctie hebben wij samen met NCOI Opleidingsgroep de maatwerkopleiding HBO Leergang Financial Services Management ontwikkeld. Hiermee krijgt u in slechts 2 jaar een stevige basis op het gebied van financieel servicemanagement. Ook is het mogelijk daarna versneld door te studeren richting een volledig Bachelordiploma. De ontwikkelingen binnen de bancaire sector vragen immers veel van u als adviseur. Daarnaast is een HBO Bachelordiploma vaak een must voor het doorgroeien binnen Rabobank of voor een externe functie.

Doelgroep

Deze HBO-leergang is zeer praktijkgericht en is met name geschikt voor mensen met een adviesfunctie. De opleiding sluit direct aan op de HBO Bachelor Commerciële Economie, de HBO Bachelor Bedrijfskunde of de HBO Bachelor Financial Services Management.

Ervaring van een collega

Rabobankcollega Pascal Willems neemt momenteel deel aan een vergelijkbaar opleidingstraject. Hij vertelt hierover:

“In september 2012 ben ik gestart met het 1e schakelleerjaar. Ik heb dit succesvol afgerond en ben inmiddels doorgestroomd naar de vervolgopleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde.
Het voordeel van deze opleiding is dat je samen met Rabobankcollega’s van diverse afdelingen de opleiding volgt en je op een locatie in de buurt (externe locatie of bij een lokale Rabobank) één keer per week in de avonduren les krijgt van een docent van NCOI. Tijdens de lessen kun je met je Rabobankcollega’s ervaringen uitwisselen, waardoor je van elkaar leert. Er ontstaat hierbij een hechte groep. Veel moduleopdrachten raken de praktijk, de ene keer wat meer dan de andere, maar je leert er veel van en kunt op die manier ook in de keuken van de collega kijken!
Een aantal moduleopdrachten kun je goed in je eigen functie/afdeling inzetten. Ook kun je studie-uren aanvragen ter compensatie. De overige studie- en voorbereidingsuren voor een examen zullen in privétijd gepland moeten worden, maar persoonlijk vind ik het goed te combineren met het dagelijkse werk!”

Voorlichtingsavonden

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over data en locaties? Kom dan naar een van onze voorlichtingsbijeenkomsten. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.