Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Menu

Rabobank

De laatste tijd zien we bij bankpersoneel in het kader van employability een stijgende behoefte aan HBO-opleidingen. Het gaat daarbij om zowel deelopleidingen als volledige geaccrediteerde Bacheloropleidingen.
Speciaal voor alle Rabobank-medewerkers bij een lokale bank organiseert NCOI Opleidingsgroep regionale voorlichtingsbijeenkomsten over deze opleidingen.

Voorlichtingsavonden

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomsten informeren we medewerkers over de HBO-opleidingsmogelijkheden in het algemeen en in het bijzonder over een speciaal voor adviseurs bedoelde leergang, die is ontwikkeld in samenspraak met Rabobank Learning Center.

HBO Leergang Financial Services Management

Speciaal voor medewerkers met een adviesfunctie hebben wij samen met NCOI Opleidingsgroep de maatwerkopleiding HBO Leergang Financial Services Management ontwikkeld. Hiermee krijgt u in slechts 2 jaar een stevige basis op het gebied van financieel servicemanagement. Ook is het mogelijk daarna versneld door te studeren richting een volledig Bachelordiploma. De ontwikkelingen binnen de bancaire sector vragen immers veel van u als adviseur. Daarnaast is een HBO Bachelordiploma vaak een must voor het doorgroeien binnen Rabobank of voor een externe functie.

Doelgroep

Deze HBO-leergang is zeer praktijkgericht en is met name geschikt voor mensen met een adviesfunctie. De opleiding sluit direct aan op de HBO Bachelor Commerciële Economie, de HBO Bachelor Bedrijfskunde of de HBO Bachelor Financial Services Management.

Ervaring van een collega

Rabobankcollega Pascal Willems neemt momenteel deel aan een vergelijkbaar opleidingstraject. Hij vertelt hierover:

“In september 2012 ben ik gestart met het 1e schakelleerjaar. Ik heb dit succesvol afgerond en ben inmiddels doorgestroomd naar de vervolgopleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde.
Het voordeel van deze opleiding is dat je samen met Rabobankcollega’s van diverse afdelingen de opleiding volgt en je op een locatie in de buurt (externe locatie of bij een lokale Rabobank) één keer per week in de avonduren les krijgt van een docent van NCOI. Tijdens de lessen kun je met je Rabobankcollega’s ervaringen uitwisselen, waardoor je van elkaar leert. Er ontstaat hierbij een hechte groep. Veel moduleopdrachten raken de praktijk, de ene keer wat meer dan de andere, maar je leert er veel van en kunt op die manier ook in de keuken van de collega kijken!
Een aantal moduleopdrachten kun je goed in je eigen functie/afdeling inzetten. Ook kun je studie-uren aanvragen ter compensatie. De overige studie- en voorbereidingsuren voor een examen zullen in privétijd gepland moeten worden, maar persoonlijk vind ik het goed te combineren met het dagelijkse werk!”

Voorlichtingsavonden

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over data en locaties? Kom dan naar een van onze voorlichtingsbijeenkomsten. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.